Sello-projekti: DAY 27

13.06.2013 - 15:04 / norpatti.


Ääh, en saanu vieläkää valmiiks, ja eilenki satoi. NIIN JA: Tilanpuutteen vuoksi en saanutkaan pizzalaatikko-hahmoa sopimaan, kuten lupailin.. :( Joten piirsin tämmösen sukan. Mutta voin tehdä kyllä tänne blogiin erikseen pizzalaatikkohahmon lohdutukseksi nimimerkille “badjoke” (joka voitti siis arvauskisan ja sai toivoa hahmoa.)

Sinne ilmestyi myös tollanen mystinen joutsenen pää…

Tämmöne kiva jäpikkä (nimeltään Lauri) seuraili tänään mun touhuja kameran kanssa + höpöteltiin. Oli vähä levoton päivä ja läppäkin taas sen mukasta. Oh well, pelle mikä pelle… (MINÄ siis) :P Lauri tekee siis hommia Luomustudiolla, jolta Sello oli tilannu videonpätkän liittyen tähän mun proggikseen. Saas nährä minkämoinen siitä tulee. Jotenki menin ihan totaalisen jumiin siinä kameran eessä…

Kategoria: kuvat.
Tagit: , , ,Yksi vastaus - “Sello-projekti: DAY 27”

  1. jiipee Kirjoittaa:

    Mulla meni hetki ennenkuin tajusin että viittaat tolla joutsenella piirtämääsi joutseneen etkä tuohon kuvaajaan..

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll