Sello-projekti: DAY 28 – THE END!

18.06.2013 - 20:22 / norpatti.


Päivä alkoi uusien aurinkolasien hankinnalla (NISSEN:iltä, vahvuuksilla, vain 37e! Halapaa! Ja muutenki hemmetin hyvä palvelu!) + vielä viimeisen kerran smoothiella. Buffon smoothie (mun lemppariksi muotoitui mansikka+mustikka+pellavansiemenrouhe+appelsiinimehu) tarjoiltiin tällä kertaa tämmösestä isommasta kiposta! Just mun tuuria, että kipot suurenee just, ku mä saan homman valmiiksi… Toi kaulassani komeileva huivi on muuten Ivana Helsingin käsialaa ja sain sen ILIMATTEEKS, kun kävin Animalian blogi-illassa jutskailemassa. Coolness!

THÄDÄÄ! Viimeinen silaus! Meinas kyllä hermo mennä, kun sadepilvet kiusas ja ripautteli aina välillä silleen ärsyttävästi. Mutta kyl olt kuulkaa kohtalolla sormensa pelissä, koska JUST, kun sain ton nimmarin tonne sutastua, niin taivas REPES!

Tässä vielä vika seinä:

Ystävällinen ohikulkija nappas musta tän kuvan. VOITTO! Norpatti vs Seinä 2-1!

Tässä viel koko pas.. köh teos valmiina (kuvat on aika huonoja, koska sade, mut klikkaile isommaks, jos kiinnostaa):

Eipä se nyt omaan silmään mikään maailman kaunein pläjäys oo, mutta ideaan ja kokonaisuuteen oon ihan tyytyväinen. En aio jatkossakaan sanoa ei moisille projekteille.

Kiitokset kaikille ihanille, jotka kävitte kommentoimassa ja tsemppailemassa <3 Olispa kaikissa ammateissa sama juttu, et (tuntemattomat?) ihmiset kävis kehumassa ja toivottelemassa hyviä jatkoja aina duunin lomassa!

Tähän teokseen liittyen on muuten tulossa myös jonkinlainen kilpailu Sellon sivuille tai fb-sivuille. Jottai Cittarin/Prisman lahjakorttei sielt tais olla palkinnoiks tulossa.

Moni on kysellyt, mitä näille seinille tapahtuu sit, kun liukuporrasremppa on valmis. Valitettavasti en tiedä. Jotain puhetta on ollut uusiokäytöstä, mutta ei käsittääkseni oo lyöty mitään varmaa lukkoon. Kannattaa olla yhteyksissä Selloon ja ehdotella jotain! Onhan se tietty sääli, jos nää vaan heivataan energiajätteeseen. Kuviosaha vaan laulamaan… :P

Sellossa tullaan jatkossakin näkemään mun kuvituksia saman aihepiirin parissa, mutta niistä sitten lisää syssymmällä… :)

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, kuvat.
Tagit: , , , , ,6 vastausta - “Sello-projekti: DAY 28 – THE END!”

 1. Noora Kirjoittaa:

  Loistava paikka oksanreiälle/mille lie sellomonsterin navan alapuolella. :D

 2. Lilli Kirjoittaa:

  Aikamoinen urakka, mutta hienosti viety loppuun! Onneksi olkoon! :)

  -Lilli-

 3. Mirmaarian Kirjoittaa:

  Onnea loppuunsaatetusta huipusta Sello-proggiksesta!

 4. muna Kirjoittaa:

  Yay, nyt saa aina ihailla töihin mennessä kivoja ukkeleita <3
  Olisin pistäny sulle sen mun ottaman kuvan, mut en sit pistäkkää! jos oot älypuhelimien maailmassa, niin löydät ittes kyllä instagrammista #norpatti ! tshih B–)

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Oi! Mun flunssatoveri(ko)? Täytyypä koittaa osaisinko käyttää tota sillain et löytys… :P

 6. joppe Kirjoittaa:

  Tosi hieno seinä! Pitäis tehdä retki Selloon ihan ton takia.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll