PROVINSSI 2013

19.06.2013 - 18:57 / norpatti.


Lukaisepa se täältä (35 sivua!).

Oletettavasti tämä tulossa (tai ainakin linkki?) myös Provinssin sivuille.

Kuten huomaatte, tämänkertainen reportaasi on vähän siistimpi, suunnitellumpi ja “kokonaisempi” kuin aiemmat, sillä tällä kertaa olin (ainakin puoliksi) ikäänkuin töissä Provinssissa. (Tarjouduin tekemään reportaasin 3pv:n lippua ja pientä palkkiota vastaan.) En oo koskaan aiemmin saanut palkkiota/sponssia tms reportaaseistani. Toivottavasti vastaavia tilaisuuksia tarjoutuu jatkossakin, koska onhan se aina mukava joskus tästäkin touhusta jotain saada käteen, tähänkin reppariin käytin meinaan aikaa monta päivää ja ainakin yhden yön.. :)

Kiitokset omasta puolestani Selmu ry:n Milla Hautalalle, joka homman mulle lupasi. Toivottavasti tykkäätte stoorista!

Ps. Improduo-sideshowartisti Katriinamiehen Provinssitouhuja ilmestynee piakkoin heidän sivuilleen.. ;)

Edit: Provinssin järjestäjien pyynnöstä selvennän vielä, että festarijärjestäjät eivät ole itse laatineet sääntöjään, vaan ne on annettu viranomaistaholta. Muilla isoilla festareilla sama juttu. Vika on systeemissä, ei festarijärkkääjissä.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , , , ,7 vastausta - “PROVINSSI 2013”

 1. Lieru Kirjoittaa:

  Jeeeee ihanaa <3 Erittäin kattava pläjäys ja jotenkin yllättävä tuo ylivalvontailmiö (kävele suoraan, älä puhu kellekään, seiso tuossa rastin päällä tää on ihmisten juhla).

  Oli muuten ekat festarit vuosiin ilman Pupua. Ja muutenkin oon tullut jotenkin vanhaksi, siisteintä oli sunnuntaina, ku olin täysin vesilinjalla. Ja koko Provinssista on tullu semmonen "kiva kesätapahtuma" jonka jälkeen on kiva mennä kotiin, ei mitään elämää suurempaa emotionaalista kohellusrumbaa. Ens vuonna meen sit jonnekki Hurulankylän Humppafestivaaleille.

 2. Petteri Kirjoittaa:

  Sivu 29 :)(:

 3. Jenska Kirjoittaa:

  Janne Katajat oli Törnävän Kesäteatterin mainospläjäys :)

 4. HooCee Kirjoittaa:

  Hyvä vaan, että annettuja sääntöjä valvotaan tarkasti. Jos on annettu sääntö, että kaiteella tai roskiksella ei saa istua, niin ei siinä istu silloin nätisti käyttäytyvät eikä rähinäroopetkaan. So simple is that.

 5. Petra Kirjoittaa:

  Mahtava reportaasi! Olin myös provinssissa pe-la. Ihana toi suojelevaanen järkkäri. :D

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Mun päähän mahtuu vaan ajatus, et jos käyttäytyy ikävästi niin saa ikävää kohtelua… Tai sit oon vaan liian wanha kestämään tätä nykymeininkiä. Silloon ku minä olin nuori niin sai viedä festeille omat juomat, keikkua toisten olkapäillä ja crowdsurffata… :P

 7. Marj Kirjoittaa:

  Kait veitte salapullon, ostitte kaljaa alaikäisenä, uitte muta vedessä, nukuitte teltassa vesilämmikössä, tarjoilitte vege pojille makkaraa, keititte kusijoesta haetussa vedessä makaronit, iskitte kesäheilan, saitte fraidun, tapasitte vanhan tutun, missasitte Sen bändin, otitte suihin uimarannalla, sammuitte junaan ja kävelitte rinkka selässä kotiin? Ja säästitte rahaa tähän riemuun koko talven!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll