Isommat ongelmat

25.06.2013 - 15:21 / norpatti.
6 vastausta - “Isommat ongelmat”

 1. termostaattori Kirjoittaa:

  Minuakin on aina mietityttänyt tuo “isommat ongelmat”-ajattelu.
  Samalla analogialla mistään ei tarvitse välittää, koska kuitenkin muutaman miljardin vuoden päästä aurinko sammuu ja kaikki kuolevat.

  Eivät isommat ongelmat tarkoita etteikö pienempiä ongelmia olisi. Ja jos niitä on, niistä saa valittaa. Muuten olet vain välinpitämätön.
  Lisäksi en minäkään koskaan valita, vaan esitän jäsennystä kaipaavaa rakentavaa kritiikkiä hallitsevia olosuhteita kohtaan ;)

 2. sea Kirjoittaa:

  ANL-kortti, Afrikan nälkäiset lapset voittaa aina kaikki “kellä menee surkeimmin” tai “ei saa valittaa” kisat. Mistään ei voi valittaa tai vaatia korjausta mihinkään ongelmaan niin kauan kun Afrikassa yksikin lapsi näkee nälkää. (Ja kun se ongelma on ratkaisu voidaan vaihtaa Aasian lapsihuorat-korttiin.)

 3. Wolf Kirjoittaa:

  “Maailmassa on isompiakin ongelmia niin kauan kuin sinä yrität puuttua johonkin, joka ei kiinnosta minua”, eks se näin mee. Vaikka uskaltaisin kyllä väittää, että tota argumenttia käyttävät ei ole kiinnostuneita minkäänlaisiin ongelmakohtiin puuttumisesta, kunhan heittävät defenssit päälle, etteivät joutuisi kohtaamaan välinpitämättömyydestään kumpuavaa huonoa omaatuntoaan.

 4. ellu Kirjoittaa:

  sea, nykyäänhän se menee niin, että “joo ANL on huono asia, mutta mitä sitten, koska suomalaisillakin menee huonosti, meidän asiat pitää hoitaa ensin.”

 5. peili Kirjoittaa:

  Eiks kannattais etsiä se isoin ongelma? Vai onko se muiden mielipiteiden mukailu?

 6. inkubi Kirjoittaa:

  What Wolf said.

  Mitäs tässä välittämään yhtään mistään kun kuollaan kaikki kuitenkin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll