In Finländ vii häv tis ting koold norpatti´s sauna!

27.06.2013 - 16:08 / norpatti.


(Isommakski saa näit klikkailtuu)

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,5 vastausta - “In Finländ vii häv tis ting koold norpatti´s sauna!”

 1. Kukkahattuneiti Kirjoittaa:

  Juuri oikea asenne! Sauna todellakin on ulkonäköarviointivapaavyöhyke! Mikään ole hirveempää, kuin nauttia saunan rentoudesta, sekametelisoppa-sekasaunameiningistä, ja sitten saada joltain idiootilta kommentointia ulkonäöstä! Ilmapiiri tiivistyy äkkiä ja oma epävarmuus iskee pintaan! Vaikka kommentti olisikin kehu, toiselle. :P t.epävarmuuden uhri

 2. HooCee Kirjoittaa:

  Toi asenne sekasaunomiseen on muuten jännä juttu… Ite oon Etelä-Pohjanmaalta ja aina ollaan kaveriporukassa saunottu “sekaisin” ja ilman rihman kiertämää (mun mielestä saunaan ei kuulu vaatteet, ei edes uikkarit) ja jos ollaan oltu mökillä tms. että peseytyminenkin pitää tehdä vatien ja nappojen kanssa saunatilassa niin siinä ollaan peseydytty muiden katseiden alla – eikä siinä oo koskaan ollut mitään seksististä!

  Sitten muutin opiskelujen vuoksi Kanta-Hämeeseen ja vietin aikaa myös Turussa… Yksi juhannus sitten oltiin eräällä mökillä (kaikki muut tunsivat toisensa jo pitkältä ajalta, minä olin porukan uusin tulokas) ja aivan kauhistuin kun se touhu oli niin muodollista. Saunassa oltiin toki yhtä aikaa miesten kanssa, mutta visusti uikkarit päällä ja hyvä ettei pyyhkeet ympärillä. Naiset istui alemmalla lauteella ja miehet ylemmällä ja miehet meni ensin suihkutiloihin peseytymään ja naiset sitten vasta miesten poistuttua.

  En tiedä, onko tässä alueellisia eroja, mutta en tiedä yhtään pohojalaasta, joka olis saunonut kaveriporukassa (ja nimenomaan pohojalaasessa porukassa) uikkarit päällä. :D

 3. nti Täti Kirjoittaa:

  Hesarissa oli just taannoin sekasaunajuttu ja aika vahvasti tuli sellainen vaikutelma että tosiaan mikään seksiin tai ulkonäön arviointiin viittaavakaan ei saunaan kuulu ja on pilannut monelta sekasaunafiilikset. Biologi- ja teekkariporukalla oli itsestään selvää sekasaunoa kun taas lukiossa tai nykyisellä opiskelualalla en olisi voinut / voisi kuvitellakaan. Surullista kyllä sekasaunameininki on tosi helppo pilata yhdelläkin huonolla kommentilla kun taas luottamuksen rakentaminen kestää pitkään.

 4. Sekasauna = hyvä sauna Kirjoittaa:

  Meilläpäin etupylly-takapylly tunnetaan nimellä ristiperseistunta.

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Miekin haluun oman saunan. :(

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll