Iskä

19.07.2013 - 17:56 / norpatti.
4 vastausta - “Iskä”

 1. Mari Kirjoittaa:

  Pakko kommentoida et repesin :D Isseellä kans oli näitä juttuja kuten salmonella näyte et vois kuvitella :DD

 2. kati Kirjoittaa:

  No mut kuin se juttu sitte jatkui? :D

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Iskä kertoi myöhemmin, että oli siinä kesken jonku sedän selostuksen aivastanu ja pierassu samaan aikaan aika kuuluvasti! Oli sit poistunu sen jälkeen vessaan aika liukkaasti ja palannu myöhemmin kokoustamaan naama punaasena :D

 4. aivoinfarkti Kirjoittaa:

  Heh, pohojammaalaaset :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll