Sori mut voitko selittää niin et norpattiki tajuais?

19.07.2013 - 19:22 / norpatti.
5 vastausta - “Sori mut voitko selittää niin et norpattiki tajuais?”

 1. Jamppa Kirjoittaa:

  Hiukan kalikka kalahti, vaikka toivon mukaan en ole kaikkein pahimmasta päästä. Itse harrastan verraten hallittuja lauserakenteita ja pedanttista kielioppirunkkaamista, koska se tuntuu kivalta. Enkä usko, että olen tässä mielessä aivan ainutlaatuinen.

  Nettiväittelyissä en yleensä kiinnitä huomiota toisten osapuolten kirjoitusvirheisiin, mutta saatan joskus pyytää täsmennystä. Aika monilla voi olla mm. siinä määrin vaikea lukihäiriö, että se muuten estäisi tekstimuotoisen keskustelemisen.

  Vierassanoja ei koskaan pitäisi käyttää snobbailuun, mutta niillä on tarkoituksensa: ne ovat filosofisia täsmäkäsitteitä, joilla voidaan viitata hyvinkin tiiukasti rajattuihin ilmiöihin.

 2. Miia Kirjoittaa:

  Samaan aikaan toisaalla: Sörnäisten Alepassa oli tietyt jätskilaadut loppu ja hyllyn reunaan oli sitten laitettu lappu, jossa pahoiteltiin asiaa ja puhuttiin tuotanto-ongelmista ja kovasta kysynnästä aivan käsittämättömän monimutkaisin sanakääntein.

 3. Juusto Kirjoittaa:

  Eikö opiskelu kiinnosta nyt? Suomen koulujärjestelmää kannattaa käyttää hyväksi…

 4. Kirjoittaa:

  Mulla on samanlaista yhdessä kaveriporukassa, en kertakaikkiaan pysy mukana akateemisessa keskustelussa, kun taas esim. töissä tuntuu että olen ainoa jolla on minkäänlaista perussivistystä tai sarkasmin tajua huumoripuolella, työkaverit ovat haavi auki kun yritän vetää jotain muuta kuin pieru-pano-juttuja tai jos tiedän jotain historiasta :D

  Et varmalla ole tyhmä! Lukeneisuus ei ole sama kuin viisaus. Älykkyyskään ei ole samaa kuin viisaus. Viisas on mielestäni ihminen, joka hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita eikä sorru mustavalkoiseen ajatteluun.

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Tuo on yksi syy miksen ite edes enää jaksa/viitsi kirjoitella foorumeille. Niin monilla on siellä jatkuvasti joku sivistyssana-/väittelykilpa meneillään. Ja netissä kun tottakai ollaan niin käytöstavatkin useimmilta vielä uupuu. :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll