Nam, vadelmia-a-ah-haATSIU!

26.07.2013 - 17:34 / norpatti.


Kuvasi: Antti
Kokosi: Norpatti

Kategoria: häröilyt, kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,7 vastausta - “Nam, vadelmia-a-ah-haATSIU!”

 1. M Kirjoittaa:

  Tää on maailman suloisin kuvasarja mitä oon koskaan nähny :–3

 2. Lemmi Kirjoittaa:

  Awwwws <3

 3. inkeri Kirjoittaa:

  Eiii ehkä parasta mitä olen hetkeen nähnyt! Paras kuvasarja. Mahtava. <3

 4. Sunika Kirjoittaa:

  Mau! Bongasin siut tänään Kallion kirkon edustalla, kun olin jonottamassa katsomaan yhtä Kallio Block Partyjen esiintyjää, Tiiu Helinää. Olin sellainen punapäinen takkutukka, vaikka tuskin muistat. Harmittaa, etten moikannut tai mitään, kun olen aina kelaillut, että olisi mitä hienointa tavata ja mahdollisesti tutustua!

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Voi, olisit vaan tullu moikkaan. Vaikka tietty jonottaes vähä hankalaa.. :) Mä kävin pikavilkasees Tiiua ja vaikutti ihan kivalta, mut oletin, et tunnelma ois ollu vähä bileisämpi. Liian hiljasta, kävi ahistaan.. :P

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Tiina: KIITTI vinkistä! Varasin heti liput! 8))

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll