30vee – vielä kerran!

16.09.2013 - 16:13 / norpatti.


Meitsi lähes kymppi vee (kesä 1993):

…ja pikkuserkku Vuokon Tuisku-suokki. Sillä tuli tuolloin ahkerasti päästeltyä pitkin peltoja <3

Meitsi lähes kakskybäsenä (kesä 2003):

Tässä on jotkut bileet Heidillä ja nuori neiti on a) ihan liian laiha b) henkisesti ihan v*tun sekasin ja hukassa. Sanoisin, että kymmenessä vuodessa on tapahtunut huomattavissa määrin niin henkistä kuin fyysistäkin kasvua.. :)

Ja THÄDÄÄ! Meigä vajaa kolkyt (kesä 2013):

Paino sanalla VAJAA.

Okei. Enough about tämä aihe! (Paitsi, että pidän lokakuussa vielä MEGAbileet, joten niistä ehkä vielä jotain.. ;)

Kategoria: kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,6 vastausta - “30vee – vielä kerran!”

 1. Katja Kirjoittaa:

  Samoja fiiliksiä tässä on allekirjoittanutkin käynyt läpi, kun viime kuussa tärähti se 30 lasiin. Vaikka niitä saavutuksia on kertynyt (ei tosin vielä mitään noin hienoja, kuten julkaissut kirjailija, mutta omakotitalo löytyy kyllä ja ihana puoliso), niin ei tässä vielä valmiita olla.
  Jotenkin on vain sellainen olo, ettei sitä tiedäkään tässä iässä asioita varmaksi. Että nimenomaan ihmettelee, “mikä minusta tulee isona”.
  Kerran kuuntelin bussissa nuorten keskustelua: “Mä täytän kohta 20 ja mun pitäis tietää, mitä mä haluun elämältäni!”
  Oli päästä kunnon naurut. Hetken olin myös kommentoimassa, ettei sitä vielä kolmekymppisenäkään välttämättä tiedä, mutten viitsinyt rikkoa nuorten illuusiota.
  Paljon on vielä nähtävää ja koettavaa, eikä sitä virallista ammattiakaan ole olemassa. Ehkä tärkeämpää on ne kokemukset ja tilanteet, joihin ajautuu puolivahingossa, nimim. minusta ei koskaan pitänyt tulla opettajaa.

 2. =) Kirjoittaa:

  MILLA-TÄTI!!!

 3. Jiivana Julma Kirjoittaa:

  Mäkin tykkään kolmikymppisyydestä. Nuorempana jotenkin tuntu, ettei ollut perspektiiviä asiohin ja oli valtava kiire typerehtimään. Uskon kuitenkin et parhaiten mulle tulee sopimaan nelikymppisyys! (kun katon mun nelikymppisiä kavereita niillä tuntuu olevan erikoisen rentoa ja hauskaa kaikilla) :)

 4. Niina Kirjoittaa:

  Jos EP:llä pyörit voi shirellä käydä ratsastamassa Soinissa Highland Ranchilla. Just niillä oli joku maastokampanja Facebookissa. :)

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Omg!!

 6. Kati K. Kirjoittaa:

  Onnneaaaaa Milla (vàhàn myòhàssà), sà oot cool kimma, et takuulla “tàtiydy”, iàn myòtà relaat vaan ja se just on ihan mageeta! Itsesi ole aina ja ikuisesti vaan. Jo lukiossa mà ja mun paras kaveri vannottiin toisillemme ettei meistà ikinà tule aikuisia. Ei tullu, ei siità eikà musta. Monista muista kyllàkin :D
  Astrid Lindgrenkin kiipeili leikkipuistojen puissa vielà ihan mummona vaikka sanoikin, ettà vanheneminen on paskamaista, LOL!

  ps. Venaan sita sun pitkàà sarjakuvastooria…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll