Hahmotyöpajaterkut Uuraisilta!

27.09.2013 - 9:20 / norpatti.


Moro! Meigä on tääl Uuraisilla ja meillä on täällä tämmöstä hahmotyöpajailua seiskaluokkalaisille! Kokeilen ekaa kertaa elämässäni tällasta piirtopöytähärpäkettä. Livepostaan tähän nyt näitä adjektiivi+eläinhahmo-sarjiksia, joita täällä rustailen.

Hahmo 1:

Voin kertoo, et nää oppilaat tekee aika paljo parempia juttuja!

Hahmo 2:

Omakuva-esimerkki:

 

Hahmo 3:

Kiitti Uurainen ja oppilaat ja Tiina! Oli huippuu!

Tässä vielä random-hirvi…

 

Kategoria: häröilyt, sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll