80 miljoonaa vuotta!

29.09.2013 - 17:16 / norpatti.
4 vastausta - “80 miljoonaa vuotta!”

 1. Pansku Kirjoittaa:

  Täällä ruudun toisella puolella kirjottelee myöskin dinosauruksia ihaileva ja kunnioittava typykkä! Pienestä asti oon noita kiehtovia dinoja piirrellyt, dinoleluilla leikkinyt, katsonut kaikkia mahdollisia dokkareita, puhumattakaan Jurassic Parkit sataan otteeseen töllännyt… :D Olis kyllä todella mielenkiintoista ja jännää, jos dinoja vielä maan päällä talsis… Mutta toisaalta taas… :D

 2. norpatti Kirjoittaa:

  JP 1:seen ei vaan kyllästy ikinä. 3d-versio leffateatteris oli unelmien täyttymys <3

 3. Derego Kirjoittaa:

  http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/62899-putkiduunari-teki-uskomattoman-loydon-dinosaurus

  Meillä on vieläkin dinosauruksia ympärillämme, tuolla vain puolentoista metrin syvyydessä. Ehkä ei Suomessa (tai ei ole vain tullut vastaan), mutta kuitenkin.

  Ja JP1 oli 3D’nä hyvä :) yhäkin.

 4. retiisi Kirjoittaa:

  täällä myös dinofani!! kaikille dinofaneille tiedoksi että stemista löytyy ihan supersikasiistimahtava dinopeli jossa pääsee pelaamaan dinoilla!! se on ihan mahtava, siinä on rapotoreita, diloja, rexejä, spinoja, carnoja, pteroja.. <3__<3 ei mitään ihan basic räiskintää, mut tosi mahti! kantsii kokeilla, ihan vaan jo tosi hyvin tehtyjen ja animoitujen dinojen takia!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll