Esittelyssä norpatin HIMBE: Makkari

30.10.2013 - 20:38 / norpatti.


Oon luvannu jo kauan laitella kuveja tän tönöni sisätiloista. Sain vihdoin kuvailtua ainakin osan huoneista, joten postailen nyt tänne aina välillä tämmöisiä esittelyitä. Tässä siis makuuhuone!

Welcome to Jurassic Pa.. tai siis metsään! Mä haluan nukkua metsämakkarissa! Kukkatapetti on hankittu aikoinaan tapettitalosta ja toisen seinän fototapetti tilattu Photowall.fi:stä.
Kattoon ois tarkotus taiteilla fosforimaalilla tähtitaivas (=ikuisuusprojekti, jota en oo vaan saanu aikaseks, vaik oon täs jo 3,5 vuotta ainaki asunu..). Pitsipallolamppu on vähä niinku kuu. Sänky on joskus 6v sitten ostettu jostain sisustus/huonekaluliikkeestä (ja siinä on hamppufutonpatja)… Lipastot ym. tasot on kierrätyskeskuksista. Seinän klassikkogobeliini on isoäidin peruja. Karvamatto on jostain perusmarketista. Päiväpeitto on kaiketi äidin vanha, koirapehmolelu “Peni” oli lempparileluni kersana. Seinillä muuten näkyy Timo Teiden maalaama pingviinitaulu ja ystäväni Heidin maalaama kissataulu. Yövalot ovat iskäni puolisolta Riittalta saadut. Ikkunaverho on mummon vanha.

Nurkassa on verho–ovi (verhokangas huuto.net:stä) Barbie–henkiseen pinkkiseinäiseen pikku vaatehuoneeseeni. Sieltä ei nyt kuvia, kun se on aina niin sekasin…

Riekko–pilli (mummon vanha) ja Päkäpää–lammaspehmo lapsuuden Norjanreissulta.

“Benjamin” (nimetty Eläinten Kapina–animaation aasin mukaan) oli urhea ratsuni kersana <3

Kategoria: kuvat.
Tagit: , , , , ,7 vastausta - “Esittelyssä norpatin HIMBE: Makkari”

 1. Lilli Kirjoittaa:

  Oi! Timo Teide! Olin niin ihastunut hänen töihinsä teininä :) Menin pistämään hänellä sähköpostinakin tiedustelun yhdestä taulusta mutta totesin silloin, että vähän turhan kallista oli. Nyt sitten taas väritykseltään ei sopisi oikein minnekään huoneeseen jos hankkisi taulun :/ (ja ei sitä rahaa kyllä nytkään opiskelijalla ole :D)

  -Lilli-

 2. dea Kirjoittaa:

  Ihanan omaleimaista ja upea keinuhevonen! Ehkä hiukan liiankin paljon vähän kaikkea, mutta kovasti omistajansa oloinen huone. Haluaisin erityisesti kuvia keittiöstä, jos mahdollista. :)

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Mä ostan aina taidetta, jos miellyttää silmää ja on varaa. Tekijöiden tukemisesta tulee hyvä mieli ja on aina hienoa, jos joku omakin orginaali ostetaan. Teidellä on kyllä komeita duuneja (ja jännittäviä ajatuksia)!

  Ja siis joo: Todellakin on liiankin paljon kaikkee! Keittiöstä laittelen kuvia, jahka saan sen joskus puunattua jotenkin edustuskuntoon :P

 4. hanna Kirjoittaa:

  Ihastuttava tönö!!!! Ilahdutti mun tirkistelijäsilmää!

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Toi metsäseinä. <3 Haluuun. *_*

  Mmm, seinä… *droooool*

  https://www.youtube.com/watch?v=msQPHxTUgzI

 6. Jennifer Kirjoittaa:

  Aivan super ihana sisustus, instant inspiration! :’D
  Saako tokaa kuvaa lainata mun henk.koht. tumblr-blogiin itseäni ja muita ihastuttamaan? Laitan vaikka linkin tänne? :)

 7. norpatti Kirjoittaa:

  Moi, juu laita vaan linkki niin saa :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll