Angry bird

15.11.2013 - 17:33 / norpatti.
5 vastausta - “Angry bird”

 1. millhill Kirjoittaa:

  Aaaaa! En kestä! Oon kai vähä kaheli mut niiin rakastan varpusia. Ne on sellasii läskejä ruskeit ihrapalloja<3 töis annoni yhelle työntekijällä sydärin kun yht äkkiä huusin "KATO PIKKULINTUJA!" kun yhen pesueen varpuspoppo oli syömäs puskas xD

 2. Ti Kirjoittaa:

  Tulit välittömästi mieleen näistä dinokuvista :) https://medium.com/thoughts-on-creativity/6f4cb1886d41

 3. V. Arpunen Kirjoittaa:

  Kannattaa muuten angry birdsien hyvinvoinnin kannalta vaihtaa ruokintahökötin sellaiseen johon linnut eivät pääse temmeltämään sisälle. Pienet ruokailijat eivät tajua olla tekemättä tarpeitaan ruokintalaitteeseen ja sitten sairastuvat. Näin opetti minulle joskus joku muuta maailmaa älykkäämpi ornitologiolento.

 4. Henna Kirjoittaa:

  Moi Milla!

  Luin aikanani siun blogia vuodatuksessa. Syystä tai toisesta eksyin tänne ja kaksi päivää lukenut blogiasi. Ihana huomata, että tää on vielä pystyssä ja entinen meininki mallilllaan! :)

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Juu toi siis onkin rakennettu silleen, ettei ne pääsis sinne sisälle… mut toi yks on nii rohkee (ja pieni!), et änkee sinne aina välillä. Pitää tarkkailla tilannetta pitääkö kehitellä jokin viritelmä tohon, ettei se vaan kaki sinne.. Kiitti huomiosta!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll