Kiusallinen fanittaja iskee jälleen…

15.11.2013 - 19:43 / norpatti.


…paitsi, et nyt fanitan sitä yhtä tyyppii viel ENEMPI just siks, et se on nii hemmetin vaatimaton! ÄÄrrgh! En enää ikinä uskalla mennä sanoon sille mtn!

Siisteimpiä juttuja omassa taiteilijudessa on se, että uskaltaa sen “varjolla” mennä juttelemaan/tulee esitellyksi muille taiteilijoille. Vielä kun oppis ajattelemaan ne tietyt tapaukset ihmisinä, eikä jumalina. Kyllon taas vaikeeta. Anteeks taas kaikki ketä oon ylifanittanu!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: ,12 vastausta - “Kiusallinen fanittaja iskee jälleen…”

 1. Surkea Kirjoittaa:

  Osaan samaistua! Itekkin huomaan ihailevani ehkä liikoja joitakin tiettyjä henkilöitä ja nykyään en uskalla ees puhua niille koska pelkään että niitä häiritsee se ihailu äh vaikia elämä!

 2. Aidi Kirjoittaa:

  Mulla on vähän samaa tapaa, vaikka oon kyl niin ujo etten tahdo uskaltaa puhuu kellekää ikinä. Mut alan tärisee ja sönköttää ja tekis mieli vaan nostaa ihmisiä jalustalle ja osotella spottivaloilla kavereille et hei, toi on se mistä oon puhunu kaikkille omg ja kehua niitä niin että ne tietäis kuinka ne on syitä siihen miksi oon tällänen ja haluun parantaa taitojani ja apua.
  Nytki alan vaan jäkättää tänne liikaa, ehkä lopetan ja poistun!

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Ei tartte poistuu! o/

 4. merlin Kirjoittaa:

  Tiedän tunteen. Opiskelen nyt Oriveden opistossa ja meinaan fanittaa aina, kun meidän pitkän sarjakuvan opettaja tulee paikalle ja tekis mieli vaan käyttää koko puolituntinen keskustelu minun proggiksesta mielummin siihen, että kehuisin hänen aiempia proggiksia ja voi hyvää päivää.

  Mut toisaalta ne pari kertaa, kun oon sutkin nähnyt, niin on pompannu jonnekkin pylvään taakse keräämään rohkeutta, että voin pyytää omistuskirjotusta johonkin albumiin, että.. :,D Mutta fanittaminen on tosi kivaa!

 5. Esmeralda Kirjoittaa:

  Mä taas fanitan sua.. Oon nähnyt sut pari kertaa, ja on tehny mieli tulla hehkuttamaan sua ja sun maailman parasta blogia, mutta pelkään vaan änkyttäväni jotain posket punasina. :)

 6. Miira Kirjoittaa:

  Niiiin totta! Ja sit vielä hermostuu lisää ja änkyttää ja heittää niin tyhmää läppää, että tekee mieli poistua saman tien kun kuulee, mitä suusta just tuli ulos… Lopulta päättää opetella cooliks ja harjoittelee mielessään sanomaan “Toi sun viimeisin on tosi hyvä, kiitti – heitäks omistuskirjotuksen? Kthxbai.” Äh.

 7. Aulikki Kirjoittaa:

  Relax, people. Tosin olin minäkin yli 50-v ennenkuin uskalsin mennä Millan (ja JP Ahosen) juttusille, mutta sanonpa vaan että siinä meni kyllä 10 vuotta hukkaan. Olkaa vaan ihmisiä, niitä ne hienot taiteilijatkin on, ja menkää rehellisesti sanomaan mitä ajattelette!

 8. Marakatti Kirjoittaa:

  Moi Norpatti! Päätin nyt vihdoin kirjoittaa sulle. Olen seurannut sun blogia reilun vuoden ja olen lukenut sun molemmista blogeista kaikki tekstit. Meillä on todella paljon samanlaisia mielipiteitä, vaikka meillä on ihan erilainen elämä :) Mä olen vasta teini-iässä ja asun pienellä paikkakunnalla, mutta sä olet saanut mut kiinnostumaan kasvissyönnistä ja muutenkin siitä, miten kiinnitän huomiotani ympäristöön ja ekologisuuteen, kiitos siitä sinulle! Ihailen sua, sun elämänasennetta, ja sun luovuuttasi jonka avulla ilmaiset itseäsi! Haluaisin itsekin aikuisena graafikoksi ja/tai sarjispiirtäjäksi! Kysyisin sulta (jos saa udella..), että millä piirrät näitä sun sarjiksia? Niissä on niin tasaisesti nuo värit ja kaikki..Käytätkö piirtopöytää ja jos niin mitä ohjelmaa?

  Terveisin: suuri ihailija : )

 9. Cheese Kirjoittaa:

  Hei Milla, ooks joskus tehnyt tänne sellaisen sarjiksen, jossa kerrot siitä kun aina ihastut kaikkiin ihmisiin tms. Siinä on sellainen kohta, jossa teillä on ollut kaivurimies kaivinkoneella kaivamassa teiän pihaa ja sä oot ihastunut siihenkin kun se on niin taitava? Oon ettinyt sitä ihan hulluna tästä blogista enkä oo löytänyt, ja nyt musta on ruvennut tuntumaan että oonkohan nähnyt unta vai onksellasta sarjista olemassakaan :D

 10. Suvi Kirjoittaa:

  Ite voin samaistua kumpaankin osapuoleen enemmän tai vähemmän – itse oon sekä fanittanut, että ollut fanituksen kohteena (ei siis sarjispuolelta, vaan ihan muista syistä.)

  Oon sitä mieltä, että ‘yli-fanituksessa’ ei oo mitään väärää, kunhan sitä ei jatku turhan kauan. Siinä on se juttu, että fanituksen kohteelle voi tulla awkward-fiilis, kun hänet nostetaan jalustalle, vaikka hän kokee olevansa perus jamppa siinä missä muutkin. Tuossa sun tilanteessa “vikaa” oli vähän itse fanituksen kohteessakin, sillä hän olisi voinut sanoa _rauhallisesti_ aikaisemminkin, että “voisitko ottaa ihan rennosti? Samalla viivalla tässä ollaan. :)” En kuitenkaan usko, että hän pahalla tarkoitti, vaikka tilanne räjähtikin tuolla tavalla – olo vaan purkautui väärällä tavalla. (t. keittiöpsykologi)

  Omassa tilanteessani sanoin kai tokalla tapaamiskerralla, että “olen otettu, mutta ota vaan ihan rauhallisesti. :D kavereitahan tässä ollaan.” Ja samahan toimii tietysti myös toisinpäin: “sori, kun oon tällänen, mutta fanitan sua niin kovasti.”

  Ja sori omasta puolestani: tarkoitus ei oo missään nimessä olla jälkiviisas tällä kirjotuksella. x_x Intouduin vain selittämään..

 11. norpatti Kirjoittaa:

  Nojuu tää on vähä liioteltu tää sarjis. Ei se sitä noin kauheen vihasesti ilmassu, lähinnä tuntui kyllästyneen mun hypetykseen. Mulla on muutenkin taipumusta aina hehkutella ihmisten ulkonäköä ym… Ehkä se on sit vaan jotenki niin epäsuomalaista tai jotain, et jengi kiusaantuu. Yritän ehkä myös vähän liikaa jotenki kaveerata ja tutustua, vaik vastapuolta ei vois vähempää kiinnostaa.. :P Toki muakin hämää ja punastuttaa, jos joku oikein hypettää, mut kyl se aina mukavalta tuntuu ja pyrin kiittämään kauniisti aina kehuista <3 Ja uusiin tyyppeihin tutustun aina mielelläni, oli ne sitten taiteilijoita tai ketä vaan, joskin mieluumin juttelen ja tutustun isommassa porukassa, kuin lähden heti kahvittelemaan kahdestaan tms.

  Cheese: Kaivinkonesarjis on täällä: http://norpatti.sarjakuvablogit.com/2012/05/28/myllaysta/ mut en ihastunut niinkään kaivurikuskiin vaan itse kaivuriin! :D
  Ihastumisia ja viitteitä sellaisiin löytynee "laumaelämää"-tagin alta. :)

  Marakatti: KIITOS kauniista sanoistasi, hienoo kuulla, et oon herättäny ajatuksia! <3 Piirtopöytää en omista (vielä), vaan piirustan yleensä tussilla ja sit värittelen vähän Photoshopilla jos on tarvis. En oo kovin välineurheilija. Piirrän yleensä sillä, mikä ekana sattuu käteen.. :P

  Ja hei te blogini fanittelijatstalkkerit TULKAA ihmeessä moikkaamaan, jos jossain satutte tunnistamaan. Monet päivät on pelastunu, kun joku tulee feis-tu-feis kertoileen juttuja. Arvostan todella! :))

 12. inkubi Kirjoittaa:

  Mie en edes uskaltais puhua ihmisille keitä fanitan tuossa määrin. XD Tuijottaisin vain jostain kaukaa kuola suupielessä. Mutta jos jostain syystä pitäis tehdä jotain yhdessä niin fanitus ei kyl päällepäin näkyis. Tälläkin hetkellä löytyy muutamia jotka on vaan niin IIIIIHIHDFSDSDASDA <3<3<3 mut perisuomalaisen pokerinaaman avulla he eivät luultavasti tänä päivänäkään tiedä että fanitan heitä yli kaiken. XD Eivätkä saakaan tietää, hahaha. Kaiken itsehillinnän ja rippeetkin se kyllä vie… ja sit kun pääsen kotiin yksin ja saan oven kiinni niin sitten "….WAAHHHHHHH OMG. <3<3<3" xD

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll