COLOUR ME!

20.11.2013 - 16:09 / norpatti.


Shinji Kankin äänikurssilla tehtiin ääniperformansseja. Tässä mun (Klikkaa kuvaa alla)!

We had a sound-course by Shinji Kanki and we did some sound performances. Here´s mine (Click the photo below)!

Kiitos Mialle, Terhille ja Marjalle “orkesterina” toimimisesta. Hienosti onnistuivat tehtävässään, vaikkeivät tienneet mistä on kyse! ;)

Kategoria: häröilyt, kuvat.
Tagit: , , , , ,6 vastausta - “COLOUR ME!”

 1. ellu Kirjoittaa:

  onpa sulla rennonletkeä tanssityyli. vieläpä näin ennustamattoman äänimaailman huomioon ottaen. piti kattoa kolmesti putkeen. oot ihan uskomattoman suloinen!

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Aww. Kiitti <3 Tätä ei oo siis treenattu etukäteen, oli vain toi idis tussista "instrumenttina" ja hommasin noi välineet + tulostin kuvat. Jännitti ihan TÖRKEESTI! :D Mut kaikkee on hyvä joutuu kokeileen.

 3. Kati K. Kirjoittaa:

  Ihana!!!!!!! Ihanku Peppi <3

 4. Venla.s-89 Kirjoittaa:

  Rupes tekeen mieli tulostaa ja värittää toi kuva. :D Millan tekemät värityskuvat voiskin olla kivoja, siili aihe, veera aihe, tassutellen…?

 5. Gugi Kirjoittaa:

  Tosi hauska idis :) Ja ihan ekana pisti silmään, miten tuo vaaleatukkainen “orkesterin” jäsen hymyili kuin Hangon keksi koko ajan, söpö!

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Veeran fb-sivuilta löytyy yks Veera-värityskuva! https://www.facebook.com/VEERAkoira

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll