Thänk juu -13!

23.12.2013 - 22:14 / norpatti.


Kategoria: kuvat.
Tagit: , ,5 vastausta - “Thänk juu -13!”

 1. Wizzu Kirjoittaa:

  Jee! Hengellinen tyyny! :)

  Ja niin, kiitos ja samoin sinulle!

 2. Skjere Kirjoittaa:

  Hehee, hengellinen tyyny palasi jouluksi kotiin- eikun siis blogiin! Hyviä juhlapäiviä siullekin! c:

 3. Cheese Kirjoittaa:

  Hei Milla, musta on tosi kiva kun laittelet blogipostauksiisi silloin tällöin kuvia ja reseptejä kaikenlaisiin arkimättöihin, joita kokkailette. Oon aloitteleva tarkan markan kasvissyöjä ja mun arkisyömiset on tasapainoilua kasviscurryn ja soijarouhebolognesen välillä, ja hassua mutta sarjakuvablogeissa on aina parhaita ruokavinkkejä. Varmaan just sen takia että niissä kuvataan nimenomaan arkea eikä mitään gourmet-elämää. Voi varmaan kuulostaa hassulta, mutta ruokavinkeillesi on tilausta jatkossakin! :)

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Hei jes, kiva kuulla :) Antti on meillä enempi kokki-virtuoosi, pitää nyhtää siltä reseptejä jatkossa lisää.

 5. vilya Kirjoittaa:

  Kiitos itsellesi, blogiasi on hurjan mukava lukea! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll