Diippii shittii

8.01.2014 - 19:47 / norpatti.
6 vastausta - “Diippii shittii”

 1. Elppi Kirjoittaa:

  Kakka!

 2. nti Täti Kirjoittaa:

  Eli jos on visuaalisia, auditiivisia ja kinesteettisiä ihmisiä, niin olisitko sinä siis mielleyhtyminesi, öö, olfaktoris-gustatorinen? Kun kerran mielleyhtymät liittyvät haju- ja makuaistiin? Minulle tuli mieleen aihetta lukiessa lähinnä leijonia ja painonnostajia, en olisi ikinä keksinyt chiliä saati kakkaa. Jos ei syvällisyys kelpaa, niin ainakin omintakeinen olet. Mutta sehän me jo tiedettiin. :)

 3. Nena Kirjoittaa:

  Haa ha haa haa! Loistava :D

 4. Marokku Kirjoittaa:

  Voimakas kakka!!! :D

 5. miu Kirjoittaa:

  Viittaatko kenties kakan voimakkuudella hajuun? Vai tä

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Tulkinta olkoon vapaa.. (mut kieltämättä “olfaktoris gustatorinen” kuulostaa todella hyvältä!)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll