My Happy Farm

15.02.2014 - 16:21 / norpatti.


Installaatiokurssilla tein tällaisen. Tosin tämä on veistos, eikä installaatio. Jos tekisin Banksyt, ja veisin kaupan leluosastolle tämän, se olisi installaatio. Oh well. En selittele enempää, puhukoot teos puolestaan.

Kategoria: häröilyt, kuvat.
Tagit: ,2 vastausta - “My Happy Farm”

  1. Laura Kirjoittaa:

    Auts! Vaikuttava. On usein mietityttänyt miten paljon ajastaan jäljessä esim. lastenkirjat ovat, kun farmielämää esitellään sellaisena kuin se on (ilmeisesti) ollut joskus vuosikymmeniä sitten. Ja miten rauhallisilta ja stressittömiltä eläimet vaikuttavat niissä. Onhan se ihana ajatus…

  2. nti Täti Kirjoittaa:

    Tämä on aivan mahtava! Nyt pienimuotoista sarjatuotantoa ja iskut leluosastolle!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll