Eläinten vaikeudet 9

24.02.2014 - 17:31 / norpatti.
Yksi vastaus - “Eläinten vaikeudet 9”

  1. Anna Kirjoittaa:

    Mäyräkoira 200 vuoden päästä: hot dog?

    Mietin tuota jalkojen lyhyiksi jalostamista tässä yks ilta, kun näin hangessa hyppelemällä etenevän koiran. Kuvittelin, että siinä oli syvä hanki, kunnes koira pääsi auratulle pyörätielle ja paljastui mäyräkoiraksi. Suretti toisen ponnistelut…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll