MAINOSTAUKO!

19.03.2014 - 23:10 / norpatti.


Disainasin (ja ideoin) meille näyttelyjullat (yhteensä 9 erilaista eri taiteilijoilla ja munakelloposeerauksilla)! Kyseessä on siis meiän lk:laisten (eli Taidekoulu MAA:n ekan vuosikurssin opiskelijoiden) yhteisnäyttely! MEGAHIENOJA töitä, kandee tsekata! Facebook-eventti täällä! Multakin tietty yks teos mukana. Se on siili. Mutta se ei kiroile. ;)

MUTTA SIITÄ PUHEENOLLEN mainostetaas samaan hengenvetoon myös tätä! Kiroileva siili – JUHLAKIRJA nimittäin saapui painosta, ja sitä voipi tilailla Sammakon nettikaupasta! Melekonen järkäle, ja olipa siinä melekonen hommaki vääntämises. Suosittelen lämmöllä. Niillekin, jotka eivät Siilijutuista juuri perusta… ;)


(Kuva: Toni Tirri)

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll