PIIKIKÄS

30.04.2014 - 0:40 / norpatti.


Tämmönen tuli tehtyä maalauspajassa. Alotin tän jo syksyllä ja ajatuksena oli yksinkertaisesti vaan, että kun nyt kerran oon TAIDEkoulussa, niin koitetaampas sitten MAALATA jotain ihan erilaista. Joten aattelin tehdä jotain ihan muuta kuin Kiroileva Siili: Siispä realistinen siili! Tuskailin sitten tämän kanssa pitkin syksyä ja alkukevättä, kunnes se alkoi lopulta olla valmis…

Syksyllähän minä ja K-siili täytimme pyöreitä (meitsi 30v ja Siili 10v), jolloin ikäänkuin eräänlaisena rituaalina leikkasin hiukseni siiliksi.

Saatuani maalausurakan lähes valmiiksi, sain (ainakin omasta mielestäni) totaalisen neronleimauksen: Kaivoin syksyllä säästämäni hiukset ja liimasin ne tälle uudelle siilille!

Pisteenä iin päälle JÄLKEENENNEN / AFTERBEFORE -näyttelymme avajaisiin posti toi painotuoreen KS-juhlakirjan! Siinä sitten avajaisia juhliessa, voin kertoa, että kyllä nostalgiakyyneleet nousi silmiin. Eka näyttely! Uusi ja vanha siili! Kovasti rakkaita ja eräänlaisia omakuvia molemmat kaiffarit <3

“Piikikästä” (ja taiteilijatarta) voi tulla ihailemaan (ja ostaakin sen saa, siis tuon taulun, hiuksineen) Siltaseen, jossa meillä aukeaa MAAsters of Art -niminen näyttely maanantaina 5.5. klo 17. Facebook-event täällä.

Kategoria: häröilyt, ilmoitusluontoinen asia, kuvat.
Tagit: , , , , , , ,2 vastausta - “PIIKIKÄS”

  1. Jaana Kirjoittaa:

    Haha! Ihan mahtava teos :D

  2. Petteri Kirjoittaa:

    No huhuh :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll