Norpatin muotiblögi: Kevät 2014

5.05.2014 - 14:18 / norpatti.


Pääsiäisenä (lähdössä Seurasaareen ja Olavi Uusivirran keikalle):


Edit: No saiRaan eikä saiTaan, ääh!

TELEVISIO + Ompelimo Ruusu <3

“Muuten vaan” keväinen look:

Puistofutis-look:

Empathy <3

Tässä ollaan Jarlan järkkäämällä seuramatkalla Salossa kattoos Fingerpori-näytelmää. En muista mistä pusero ja hame on alunperin, mutta laitetaan nyt kuiteski, kun ollaan niin söpöi kerta! ;)

Sit oliki vappuaatto! Tässä lähdössä kattoon Kaspar Hauseria + kaverini Marjan hippoihin:

Ja tässä sateisen vappupäivän asu:

Tässä vielä Terhilta ja Tenholta myöhäiseksi syntsälahjaksi saamani dinosormus! <3<3

Kategoria: kuvat.
Tagit: , , , , , , ,3 vastausta - “Norpatin muotiblögi: Kevät 2014”

  1. bL Kirjoittaa:

    AAaa, aivan ihana toi vappupäivän look!

  2. Maija Kirjoittaa:

    Saanko koiranomistajana kysyä, että onko sulla aina Veeralle joku hoitaja kun lähdet iltarientoihin vai pärjääkö hän pissimättä pitkään? Esim näytelmä + hipat kuulostaa jo melko aikaavievältä aktiviteetilta. Mulla on siis itselläni aina hirvee ressi siitä mihin voi mennä ja milloin pitää rientää takaisin koiria ulkoiluttaan, että siksi kiinnitin huomiota tähän seikkaan. Joskus muistelen pienellä kaiholla aikaa ennen koiria, kun sai mennä koska ja mihin vaan ja olla niin kauan kuin huvitti..

  3. norpatti Kirjoittaa:

    Moip, Veera on aika hyvin tottunu mun/meidän aikatauluihin ja jaksaa pidätellä jonkun 6-8h ongelmitta, JOS nyt oikein venähtää, mutta harvemmin se semmosia aikoja joutuu yksinään olla. Yläkerran vuokralaisen kanssa on diili, että hän toimii seuraneitinä/pissittelijänä hurtalle, kun ollaan ite reissussa tai jos lähtee myöhemmin liikkeelle kuin me. Veera on myös välillä hoidossa isälläni tai sitten joku kaveri tulee majailemaan taloon, jos ollaan koko porukka jossain. :) Verde täytti muuten just 10v!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll