Ja vielä vähän pers-asiaa!

30.06.2014 - 14:15 / norpatti.


Ja vielä kerran: Katsokaa ERHE, laikatkaa sitä (+ laikatkaa Milla Saurusta) ja levittäkää ihmisvartaloiden monimuotoisuuden, itsensä-ei-liian-vakavasti-ottamisen, hauskanpidon ja tanssin, siis aivan kaikenlaisen tanssin, ilosanomaa! \o/

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,8 vastausta - “Ja vielä vähän pers-asiaa!”

 1. Kuhis Kirjoittaa:

  Toi on kyllä niin harmillista, miten naiset varsinkin tuppaa reagoimaan. Itekin kun oon reggaetonia retkutellu usiamman vuoden, niin tuota kohtaa.

  Pahin on, kun kerran yhdessä baarissa eräs nainen tuli repiin multa toppia päältä. “Oo sit kunnolla huora!!!”

  …Mua kun provosoi niin saa mitä haluaa. Otin topin pois ja tanssin loppubiisin yläosana vaan rintsikat.

  …Tästä on neljä vuotta.

  Mut annetaan palaa, persetanssi on parasta hauskaa! :)

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Mäkin harrastin kamujen kaa rintsikkadanssailua aikoinaan kuumina kesäiltoina Kauhajoen Kasinolla. Muistan ikuisesti ku lauma helevetin vihasia ämmiä tuli raivoomaan meille ja mut haukuttiin tietty “laudaksi” jne. Hohhoi.

 3. nti Täti Kirjoittaa:

  Jännä, en ole kokenut sanan “huomiohuora” liittyvän oikeastaan huoraamiseen, vaan rinnastavan huomionhakuisuuden seksihakuisuuteen (eli näiden ihmisten ajatusmaailmassa johonkin pahaan ja tuomittavaan). Tullakseen haukutuksi huomiohuoraksi toiminnan ei kai tarvitse olla mitenkään seksuaalissävytteisen suuntaistakaan.

  Mutta joo. Aggressiot ovat aika ikäviä. Varsinkin, kun tanssi on niin kivaa!

 4. marj Kirjoittaa:

  Eikö ole kiva olla “julkkis” Helsingissä, kun joku ei koko ajan pysäytä ja pyydä nimmaria? T:Vitun Vantaalainen

 5. marj Kirjoittaa:

  Ja juu olen sattumalta nähnyt sut ihan livenä Pasilan aseman rullaportaissa. Kenties matkalla Taidekoulu Maahan?
  Enpä itse muista ehkä olin matkalla Länsi Pasilaan.

 6. Saara Kirjoittaa:

  <3 asiaa!

 7. Siina Kirjoittaa:

  Heih! Tulihan se urakka päätökseensä: luin blogisi (myös vanhan) alusta loppuun läpi! Mainiota iltalukemista! En jostain syystä osaa aloittaa minkään blogin lukemista ilman että luen sen kokonaan. Melkoinen “kirjakokemus” tämä oli. Oli hauska huomata vuosittain toistuvia juttuja, niin kuin sarjistapahtumat ja joulumietinnät sekä reissukertomukset. Myös (joskus) mustavalkoisten ajatusten muuttumisen harmaammiksi oli mielenkiintoista seurattavaa.

  En ole mikään intohimoinen siilifani tai vastaavaa, hörähtelen sarjiksille niiden sattuessa nenän eteen. Pidän kuitenkin kovasti piirtojäljestäsi ja (sopivasta) avoimuudestasi tässä sarjiksessa! Joihinkin muihin sarjisblogeihin verrattuna tyylisi on ihanan selkeää, tekstauksesi erityisesti. Olinkin mielissäni merkinnästä, jossa kannustit kollegoitasi panostamaan tekstaukseen.

  Sinua toivottavasti ilahduttaa tietää, että ansiostasi kävin mieheni kanssa keskustelun tehotuotetun lihan käytön vähentämisestä ja lopettamisesta taloudessamme. Pienin askelin, mutta kuitenkin. (Mieheni ei ikinä yksinään alkaisi moiseen, mutta minun takiani kuulemma voi yrittää. <3) Myöskin nähtyäni yhden Globe Hopen mekoistasi tilasin samantien heiltä hamosen itselleni! Omistan tällä hetkellä vain heidän asusteitaan. Kauhia miten pitkä kommentti tästä tulee… Mutta vielä yksi asia pitää mainita: meillä on kaksi kissaa, joiden moniin lempinimiin kuuluvat Vompatti ja Murmeli. Yhteisnimitys on siis ollut Vompeli tai Murpatti. Murpatilta siis terveiset Norpatille! =^^=

  Kiitokset lukuisista hörinöistä ja muutamista kyyneleistäkin! Jatkan stalkkaamista! (Ja jatkossa kommentoin sitä mukaa kun luen, "urakan" keskellä olisi tuntunut hassulta ja aikaavievältä kommentoida yksittäisiin, vanhoihin päivityksiin.)

 8. norpatti Kirjoittaa:

  Vau! Mahtavaa et joku jaksaa lueskella ja kiva tietää etten pidä turhaan vanhoja juttuja näkyvillä :) Kiitos kommentistasi! <3 Tuli superhyvä fiilis! \o/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll