Syys

30.08.2014 - 12:34 / norpatti.
Yksi vastaus - “Syys”

  1. vertainen Kirjoittaa:

    Mulla on joka syksy ihan samallainen fiilis! Kudon villasukkia ja tumppuja, pipoja ja kaulaliinoja, otan valokuvia ja toisaalta taas itkettää, kesä on ohi… kaikki ihanat jutut kesässä loppuu (miksei niitä vois muka syksyllä tehdä?) ja toisaalta taas syksy tuo tullessaan uudet jutut. Siskoni muutti pois kotoa, koulu alkoi ja poikkis meni(on ollut jo pari kk) armeijaan…

    Kaikki muuttuu mutta MUUTTUKOON!

    Ihanaa iloista ja itkuista syksyä! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll