Lomailua 2014

9.09.2014 - 10:28 / norpatti.


Tämmönen pikainen ja kämäinen reportaasi oli jääny skannaamatta. Plänts!

loma14

loma14_2

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , , ,2 vastausta - “Lomailua 2014”

  1. Kira Kirjoittaa:

    Jaa Luumäki! Jos 20.9. eksytte Luumäen mökille niin piipahtakaa Lappeenrannassa ja suunnatkaa Linnoitukseen. Järkkään siellä taiteen ja käsityön pop up -tapahtuman :3 Muutakin taidetapahtumaa on, taiteilijat esimerkiksi avaavat työhuoneensa tutustumiselle.

  2. norpatti Kirjoittaa:

    Kiitti vinkistä :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll