Hiiri

17.09.2014 - 11:22 / norpatti.
2 vastausta - “Hiiri”

  1. Derego Kirjoittaa:

    Me nähtiin jouluna muutama vuosi sitten luultavasti kärppä Hietalahden hautausmaan kivimuurissa. Nopea kaveri, siksi luultavasti – mutta oli pienempi kuin lumikko :)

  2. Lilli Kirjoittaa:

    Me tavattiin kerran metsälenkillä päästäinen tms. Kiipes melkeen miehen lahjetta pitkin. Jotenkin en usko, että se ees tajus, että oltiin siinä :P Sitä ei tuntunu häirittevän. Oli todella sulonen ja muutama kuvakin saatiin :)

    -Lilli-

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll