Epäilevä RRRPO

26.09.2014 - 13:48 / norpatti.


epailys

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,2 vastausta - “Epäilevä RRRPO”

  1. nti Täti Kirjoittaa:

    Eli sinulla on ajatus, että olisit urpo. Joka ei tarkoita, että näin olisi, koska ajatukset ovat sanoja peräkkäin, eivät totuus.

    (luen juuri Onnellisuusansa -kirjaa ja olen ihan innoissani hyväksymis- ja omistautumisterapiasta… täältä kiinni ajattelutapaan: http://www.joustavamieli.com/2012/04/kolmannen-aallon-suunnanmuutos.html)

  2. kjjo Kirjoittaa:

    Ajatus, että ajatukset eivät ole totuus, on ajatus. Huojentaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll