Norpatin syksy

6.11.2014 - 15:31 / norpatti.


profvarkaus
Laitan tähän nyt esille otteita sarjispäiväkirjastani, jota oon terapiana rustaillut, ja joita en oikeastaan aikonut julkasta, mutta ehkäpä näistä joku jotain lohtua voi repiä.

profvark2

——
profvark3

——

profvark4
——
profvark5
——
profvark6     
——
profvark7

——

profvark8
——
profvark9

——
profvark11

——

profvark10

Noh, en tiedä johtuuko eilisestä joogasta, keskusteluista hyvien ystävien kanssa, kauniista lumisateesta, illan Kimmo P + Ismo A–keikan odotuksesta (!), vai siitä, et sain tän postauksen tehtyä, mut nyt on ihan hyvä fiilis ja rauhallinen olo.

Parempaa syksyä teille! Älkäähän jättäkö fb-tilejänne auki millekään koneelle ja vaihtakaa salasananne tarpeeks usein.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , ,10 vastausta - “Norpatin syksy”

 1. Petteri Kirjoittaa:

  Huikea toi päiväkirja, varsinkin junamatka!

  Voimia!

 2. kuhis Kirjoittaa:

  Sä oot ihana. Ja ihanan aito. Näihin kaikkiin juttuihin on ollu just tänä syksynä niin helppo samaistua.
  Vaikka maailma kuin potkis, ni muista että on monia monia meikäläisiä jotka saa susta iloa ja lohtua silloinkin kun et edes tiedä sitä.

 3. Kukka Kirjoittaa:

  *tiukka voimarutistus muukalaiselta (mutta kiltiltä)*

 4. Riina Kirjoittaa:

  Tuli ihan paha mieli tästä :( Ei oo kivaa, että sulla on tollainen fiilis. Kaiken ulkopuolelta tulevan paskan lisäksi itse osaa kyllä olla itselleen välillä turhankin julma. Mulla on kuitenkin susta tän blogin kautta sellainen kuva, että toi sua henkisesti pahoinpitelevä mörkö on kyllä niin väärässä. Oot niin paljon muuta kuin mitä se huutelee!

 5. Kaisa Kirjoittaa:

  Ah! Niin hyvä. (Tunnen ton mustan tyypin. )

 6. Johanna Kirjoittaa:

  Kiitos tästä julkaisusta, on pelottavan helppo samastua. Vaikka juoksee koko ajan ympäriinsä ja yrittää tehdä kaikkea ja täydellisesti, niin silti ei aina meinaa päästä ylös sängystä. Kun on niin laiska ja epäonnistuja ja surkea ja tarpeeton. Toi mörkö on niin tuttu, ja se on niin kovin vahva. Sataan kertaan muistuttaa itselleen kuinka paljon hienoa ja hyödyllistä on saanut aikaiseksi, ja mitä kaikkea muut jäisivät vaille ilman mua, mutta se vaan on niin uskottava. Ja kun sitä ei nää, tuntee sen hengityksen, vaikka hymyilee. Ehkä mun pitäis myös valuttaa tää jotenkin ulos. Piirtää en osaa, huutaa ja sotkea tosi hyvin.

 7. Sarada Kirjoittaa:

  Minäkin kiitän tästä julkaisusta, etenkin toi Espoosta Kamppiin matkan pirulainen on liian tuttu jokapäiväisessä elämässä. Toivottavasti sun talvi menee paremmin kuin syksy!

 8. Vierailija Kirjoittaa:

  Tulipa tuossa mieleen, jos et vielä tienny, niin naamakirjasta saa asetuksista valittua luotetut yhteyshenkilöt ja selaimet. Esim. selainten kohalla tarkottaa sitä et kirjotat sinne puh. numeros niin laittaa sulle aina viestin jos kirjaudut muualta kuin omalta koneeltas faceen. Ei tietenkään sulje pois sitä jos ite unohtaa sivunsa auki jonnekkin, mutta jos tunnukset joku saa pöllittyä niin ainakin saat tiedon jos niitä käytetään.

 9. norpatti Kirjoittaa:

  Vierailija: Juu huomasinkin sen asetuksen aiemmin ja laitoin heti päälle.

 10. minähh Kirjoittaa:

  Toi musta tyyppi… Mä vihaan sitä. Se tulee mullekin selittään kaikkee paskaa ja varsinkin nykyään kun olen sinkku, kouluttamaton ja huonossa rahatilanteessa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll