Kontaktikuvausta

21.11.2014 - 13:27 / norpatti.


Huippu Julia Weckman veti meille koulussa valokuvauskurssin! Eka tehtävä oli kunnon tulikoe: Kontaktikuvausta! Piti lähteä ulos haahuilemaan ja kysyä tuntemattomilta ihmisiltä, saako heistä ottaa kuvan koulutehtävää varten. Ahdisti ja jännitti ihan älyttömästi, mut sit kun siitä pääsi yli niin aukes ihan uus maailma. Ihmiset oli pääosin tosi mukavia ja niiden kans oli kiva jutskailla. Tuli sellanen olo, et voi päätyä vaikka minkälaisiin seikkailuihin ihan vain yksinkertaisesti menemällä juttelemaan tuntemattomille.

Ja voih, ihmiset on niin KAUNIITA! Mulla on ollu joku ihan kreisi “visuaalinen kausi” koko syksyn ja jotenkin ihastun jokaiseen vastaantulevaan enkä meinaa millään kyetä pitämään sisälläni kaikkia kehuja. Pursuan ihailua! Ihmisten kasvoissa ja vartaloissa on niin paljon kaikkia pieniä, kiehtovia yksityiskohtia. Niitä ei kyllästy tutkimaan! Valikoin tähän nyt jokusen kuvan kohtaamistani upeista tyypeistä. Tekniikkaa tässä ei varsinaisesti arvosteltu. Enemmän puhuttiin tunnelmasta ja jaettiin omia tuntemuksia tehtävästä.

kontaktik2
kontaktik3
kontaktik7
kontaktik6
kontaktik1
kontaktik5

kontaktik4

Kiitos kuvattavaksi suostuneille <3

Kategoria: kuvat.
Tagit: , ,Yksi vastaus - “Kontaktikuvausta”

  1. Karo Kirjoittaa:

    Huh huh, aika siistiä! Ite pystyn just jotenkin kysymään reittiohjeita saati nyt sitten pyytämään valokuvaa :D Hienoja kuvia tuli, ja ihanan erilaisia.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll