Vattuniemi

21.11.2014 - 13:48 / norpatti.


Toinen Julia Weckmanin pitämän valokuvauskurssin tehtävä: Maisemakuvaus. Jokaiselle arvottiin jokin alue Helsingistä, jossa piti vierailla vähintään kahdesti ja koittaa tallentaa paikan tunnelmaa. Sain paikaksi Lauttasaaren Vattuniemen. Se on Wikipedian mukaan “yksi Helsingin arvostetuimmista asuinalueista.” Tällainen fiilis mulle jäi:

vattuniemi
vattuniemi2
vattuniemi3
vattuniemi4
vattuniemi5

Lisäksi piti kuvata “kohtaaminen” paikan päällä. Kohtasin hänet.

kohtaaminen

 

Kategoria: kuvat.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll