Nopee summaus

11.01.2015 - 20:30 / norpatti.


2014_1
2014_2
2014_3
2014_4

2014_5
2014_6

2014_7
Ja ääh, tästä jäi pois vaikka mitä! Tanssimista, laulamista, keikkoja, taidetta…

Tässä vielä meikän panostus uv-bile-teemaan, joka oli tänä vuonna cocktail + ristiinpukeutuminen! :P

2014_look


Kategoria: kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , ,3 vastausta - “Nopee summaus”

 1. Weppu Kirjoittaa:

  He hee, näyttää olevan aikamoinen äksönvuosi. :) Itse en kovin montaa kertaa uinut kesälläkään.. Mutta nyt talvella hiihdin ensimmäisen kerran piiiitkään aikaan. Olin vielä työajalla eli avustajana liikuntatunnilla (näytin hyvää esimerkkiä enkä kaatunut kertaakaan). Luisteluakin on varmaan ehkä tulossa vielä. En ookaan niin varma pysynkö luistimilla pystyssä. :o

  Antoisaa alkanutta vuotta!

 2. dea Kirjoittaa:

  Ai Lena vastas sun mailiin? :D Joskus kyselin asiasta ja sanoit, ettet saanut vastausta. Mitäs mokoma sanoi?

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Joo meilasin sille uusiksi uuteen osotteeseen, jonka se oli jättäny tänne mun blogikommentin yhteyteen: http://norpatti.sarjakuvablogit.com/2014/06/11/lena-furberg-fanitusta/ Kerroin tyyliin koko elämäntarinani ja sen (Lenan) vaikutuksesta siihen, et oon päätynyt sarjakuvataiteilijaksi. Se vastas parin päivän päästä ja kiitteli sydämellisesti ja intoili mun töistä myös :) Tavataan jahka saapuu Suomeen (toivottavasti Helsingin sarjisfestareille)! :))) <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll