Milla Farrow

29.01.2015 - 18:24 / norpatti.


parturi

http://38.media.tumblr.com/tumblr_lvd6obSFWE1qd9e6jo1_500.jpg
Tätä Mia Farrowin kuvaa vilautin Salon Pacifiquen kampaajalle.

fototukkasarjis
omakuvadoodlit

Kategoria: kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , ,2 vastausta - “Milla Farrow”

  1. Rasmus Kirjoittaa:

    Miust on ain jotenki tosi ilahduttavaa kun sarjisbloggaajat tekee merkinnän uusista hiuksistaan! Riippuu toki hurjasti ihmisestä, mut jotenki siin näkyy visuaalisuuden arvostaminen, itseilmaisu, omasta nassusta välittäminen, samastuminen sarjisminään ja emmä tiiä, jotain veikeetä siinä on :—)

    hih, hyvältä näyttää C:

  2. Venla.s-89 Kirjoittaa:

    Nätti! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll