50 tarinaa MINUSTA – osa 45: Prinssit

25.03.2015 - 0:26 / norpatti.


prinssi

prinssi2

prinssi3

prinssi4

prinssi5

prinssi7

prinssi9

prinssi10

———-

prinssi11

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , ,3 vastausta - “50 tarinaa MINUSTA – osa 45: Prinssit”

 1. Kumiko Kirjoittaa:

  Alkoholilla on valitettavan voimakas vaikutus. Itsekin olen hakenut vastaavanlaisiin tilanteisiin ns. rohkaisu ryyppyä.
  Onneksi kävi ihan hirveä munkki ja prinssi tykkäs musta vielä kun oltiin molemmat selvin päin :D

  Hyvä että tän piirtäminen ulos auttoi :)

 2. särps Kirjoittaa:

  Ihanan rehellinen tarina tää, varmasti vapauttavaa saada “piirrettyä pois”. Aitoa elämää!

 3. sleepy Kirjoittaa:

  Mä oon aina ollu tosi epävarma itestäni ja siitä mitä nimenomaan muut musta ajattelee. Kelpaanko tällasena, onko mun jutut hauskoja, näytänkö tyhmältä, kuulostanko tyhmältä? Jossain välissä en uskaltanut ees nauraa missään porukassa kun keksin, että mun hymy näyttää niin käsittämättömän hirveältä, häpesin sitä ja koetin aina peitellä sen, jos mua jokin asia hymyilytti.

  Jonki verran oon ehkä päässy näistä tunteista eroon, mutta edelleen ajattelen aivan liikaa mitä musta ajatellaan ja oon tosi harvassa seurassa täysin vapaasti oma itteni.
  Kuitenki oon tosi ilonen siitä, etten ikinä sortunu tuohon “rohkasuryyppyyn” niinku Kumiko sanoi. Jos olisin iskostanut itteeni sen ajatuksen, että kelpaan vain ja ainoastaan humalassa niin itsetunto ei olis ikinä kohonnu varmaan edes näin ylös. Toki sitten teininä jäin aika pahasti kaikesta “hauskasta” pois kun en juonu ja mua varmaa pidettiin outona koska en sitä tehny, mutta en näin vähän vanhempana koe jääneeni mistään paitsi. Jos ne ihmiset ei hyväksyny mua edes selvin päin niin en usko, että olisin sopinu porukkaan myöskään humalassa. Tai ainakaan sitä seuraavana päivänä.

  Nää sun sarjikset on joka tapauksessa tosi hienoja ja otat esille hyviä asioita. Tsemppiä jatkon kannalta ja jospa toi sun hyvä olo jatkuu mahdollisimman pitkään! Ne hetket kun on sinut ittesä kanssa ja kokee olevansa arvokas ja hyvä just tollasena on aivan mahtavia. Kun tulee huono päivä niin koeta muistaa toi fiilis ja olo ja se, että sä todellakin OOT hyvä just noin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll