Yks tyhmä ehkäily

20.04.2015 - 5:05 / norpatti.
2 vastausta - “Yks tyhmä ehkäily”

  1. heh Kirjoittaa:

    moi! mäkin ajattelin yhteen aikaan etten jaksa enää esittää mitään, nimenomaan ihastumishommissa. iskin heti kättelyssä “mä oon ihastunu suhun” kortin pöytään, ja useimmiten se säikäytti sen tyypin pois. enkä ihmettelekään.

    jossain kohtaa vaan tajusin että on vaan pakko pitää ittensä kurissa, näyttää se ihastus kyllä muttei kertoo sitä, eikä koko ajan tekstailla ja soitella. ymmärsin myös ettei siinä oo kyse minkään esittämisesta jos ei kerro kaikkee heti kättelyssä, siinä vaan antaa kaikelle ja kaikille vähän tilaa ja aikaa. siitä kutkuttavasta ihastumisen tunteestaki pääsee nauttimaan kaikessa rauhassa yksinään- keep it cool on kai homman nimi. kyl sen on sit myöhemminkin ehtiny kertomaan, ja on se vähemmälläkin ehtiny tulemaan selväks ennen ku oon sen ehtiny kertomaan!

    tykkään sun sarjixista.

  2. norpatti Kirjoittaa:

    Juu tuttuja juttuja. Ihastumishommelitki pitäny vähä opetella uusiksi tässä viimeaikoina :) Mutsiisjoo: Tila ja aika, niissä piilee homman ydin!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll