KAIKEMMOISIA #TUNNEHOMMIA JA #TILANTEITA

8.05.2015 - 17:47 / norpatti.


pling1
pling2
notestoself

itseaankorostava
itseaankorostava2

pitaskopyytaa

kuukausi
kuukausi2
kuukausi3

kissahiiri
kissahiiri2

haaveilutilanne

aaaaa

aaaa2

Tämmössii terapia-avautumisia taas tullu rustailtua. MUTTA EIPÄ TÄSÄ KUULKAAS HÄDIST MIDIST! Elämä ja tunteet tapahtuu ja kesä ja kaikkee! + hilipasen taas reissuun ensviikolla ekku Berliiniin ja sit taas Islantiin! ÄÄÄK IIK !!!! Stay tuned ja sillai.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , , , ,11 vastausta - “KAIKEMMOISIA #TUNNEHOMMIA JA #TILANTEITA”

 1. Pulla Kirjoittaa:

  Kerro taas Islannille terkkuja…kieriskelen täällä kauheessa matkakuumeessa ja ikävässä :D

 2. Saara Kirjoittaa:

  Nää sun avautumispostaukset on niin aitoja ja koskettavia -kiitos että jaat niitä :)

 3. koivu Kirjoittaa:

  en tiedä millainen olet oikeasti mutta sarjis-milla vaikuttaa joltain pelottavalta pakkomielteiseltä takertujahullulta, välttelisin. :s kannattaisiko olla vaikka vuosi tai pari ilman mitään suhdejuttuja?

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Nosiis ihan todellinen takertujahullu oon juurikin ollut edellisessä elämässä! Ja oikein pahimman sortin, I can tell!! Mulla on työn alla albumi siitä kaikesta, mitä en oo edes tänne blogiin viittiny kertoa. Ja siis aivan ehdottomasti suhdehommien kanssa otan nyt iisisti, jos enää ikinä mihinkään monogamiaan edes ryhdyn! Nää jutut on just siks tehty puhtaasti terapiamielessä (ja voin paljastaa, ettei liity vain yhteen ihmiseen, krhm). Helpottaa käsitellä tuntemuksia, kun piirtää ne näkyviksi. Näitä ihastumisfiiliksiä nyt kuiteskin tulee ja menee, kun kaikki on niin perkeleen ihania! :D

 5. Ninnuli Kirjoittaa:

  He’s just not that into you.

 6. norpatti Kirjoittaa:

  And I´m not that into them.

 7. novastar Kirjoittaa:

  Ooh, “feelaan” sua tässä niin paljon! Itellä on se, että (vaikken ihastu herkästi) kun ihastun, odotan ja mietin ja toivon ja petyn ja toivon taas ja juoksen oravanpyörässä kunnes se henkilö kävelee ulos elämästäni tai sitten luovutan itse ja tulen totaalisen tunteettomaksi sitä ihmistä kohtaan, ja tässä onkin se yleisin keino millä kykenen pääsemään yli. Ellen kieltäisi itseltäni kaikkea niin palaisin aina takaisin ja mistään ei tulisi mitään.

  Vielä mausteena tähän soppaan on se, että suurin osa ihastuksista on vain toiveajattelun tasolla, koska harvemmin löytää sateenkaaren tällä puolen olevaa naisväkeä :'( Niin vaikeaa!

 8. Petteri Kirjoittaa:

  höm.. parasta terapiaa… :)

 9. Tiuku Kirjoittaa:

  Eheheheheheheeeiiiiiiii! Rakkautta ja jaettua sielunsympatiaa. Olen viime aikoina (onnekseni ja riesakseni) saanut aikaa miettiä asioita elämässäni. Aika reippaalla kädellä. Tämä näkyy aivan liian pitkälle vietyinä ajatusketjuina, joita käydään itsekseen kulmat kurtussa. Keittiönpöydän ääressä, tai missä ikinä. Pääasiana se, että itse paikassaolo melkein unohtuu. Ja lopputulema voi olla ihan mitä vain. Taidat tietää tämän itsekin!

  Sydämeni läikähti “Liian itsevarma” sarjiksessa, sillä myös itse nauran liian kovaan ääneen, räiskyn ja rakastan. Ja pohdin liikaa. Ehkä meitä on monia.

  Kiitoksia tästä. Ja rakkautta sulle paljon, nään tässä blogissa just nyt paljon hienoja asioita.

 10. larps Kirjoittaa:

  Samaistun tosi pahasti. Oon aina ihastunu tosi helposti ja tosi vahvasti, välillä jopa useisiin ihmisiin yhtäaikaa. Nuorempana se ei oikeestaan haitannut (mitänyt sydämen korvennus oli normiolotila), mut nyt 5v vakaassa parisuhteessa olleena vähän ärsyttää ne satunnaiset hetket ku sellanen obsessoiva ihastus iskee päälle. Tää kyseinen parisuhde on niin nappi 5/5 etten todellakaan lähtis sitä ditchaamaan minkään ihastumisten takia, mut on se vähän awkwardia fiilistellä jotain vierasta ihmistä ku “empiirisissä kokeissa mainioksi havaittu” avopuoliso on parin metrin päässä..

  Onneks ne fiilikset (nykyään) myös laimenee nopeesti.

  Ja onneks yhä suurehko osa niistä kohdistuu fiktiivisiin henkilöihin (…Thorin Tammikilpi….!!!)

 11. Liisukka Kirjoittaa:

  Aivan loistavaa avautumista, olen niin onnellinen että sarjisnäyttelyn myötä (Hullu luovuus) löysin tämän sinun blogin ja nyt voin lukea näitä nauraen ja itkien ja tietäen että joku osaa piirtää sarjakuvaksi sellaista mitä ite käyn läpi. Uskomaton tunne, taide on tehty jaettavaksi ja tuo sinun heittäytyminen on niin mahtavaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll