Hoxiti hox!

9.05.2015 - 13:38 / norpatti.


Vielä odottamisesta…
eeppista

JEESJEES-MEININKI:
KYLLA

I´M A CLICHÉ AND I´M OKAY!

klisee

Nää nyt vielä piti änkäistä tänne ennen reissailuja. Tuntuu, että piirrän jotenki enemmän itelleni/itestäni ulos näitä ja rehellisemmin kuin koskaan aiemmin. Toiv taas voimauttaa muitaki!

 

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , ,4 vastausta - “Hoxiti hox!”

  1. joonasn Kirjoittaa:

    No worries! Hieno lukea kun ihmiset löytää itsensä. Keep up the great work!

  2. larps Kirjoittaa:

    Jatkan edellisessä postauksessa hyväks havaittua samaistumislinjaa! <3

  3. Tiiti Kirjoittaa:

    Oon stalkannu sun blogia jo vuosia ja ai vitsit, että tuntuu hyvältä lukea näitä sun uusia rustauksia! On upeaa, kun oppii tutustumaan ja rakastumaan maailman siisteimpään tyyppiin eli itseensä. :) Muista, että oot kuin laulussa sanotaan: “Kaunis, rietas, onnellinen”. Oon tuntenu tiettyä sielunkumppanuutta suhun aina ja nyt oon niin ilonen ja onnellinen, kun näistä sun rustauksista näkee, että sä oot todella työstäny sun juttujas ja alat saavuttaa armollisuutta itteäs kohtaan. Hyvä! <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll