Love-notes

28.05.2015 - 17:57 / norpatti.


notes1 notes2

notes3 notes4

(Sorry about the crappy English! <3)

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , ,10 vastausta - “Love-notes”

 1. bambu Kirjoittaa:

  Humm, i should probably stick this note on my fridge for myself.
  and how many of this rules did you break while in iceland.
  22- do not fall in love with whales.

 2. Rappunen Kirjoittaa:

  Höhö, mä olen rakastunut ihmiseen joka oli juuri eronnut, jonka kanssa ei ollut paljoa yhteistä ja jota en tuntenut lainkaan, molemmat halusi muuttaa toista, minulla taas ei ollut omaa elämää lainkaan ja sitten kun oli, en ottanut toista mukaan :D
  Lopputulemana seitsemän yhteistä vuotta, joista kaikki ei kovinkaan onnellisia, mutta nyt ja tulevaisuudessa parempi ja tasapainoisempi suhde.

  Halusin siis vain sanoa: joskus virheistä huolimattakin voi onnistua.

 3. Busreisen in Apulien Kirjoittaa:

  your love notes are so real and so true, I love this picture and never fall in love with someone who doesn’t want to fall in love

 4. Hanha Kirjoittaa:

  Niin hyvin oot saanu kuvattua ton “rakastunihastunkaikkiin”-säntäilyn. Oon itse tosi ihastuva ihminen, ja just toi että omassa pikku päässään luo siitä ihmisestä jumalankaltaisen täydellisen satuhahmon jolla ei ole mitään tekemistä sen oikean ihmisen kanssa, sitten tähän haavekuvaan ihastuu ja voi sitä kun sieltä pilvilinnoista tipahtaa ja päätä hakataan siihen “oikeaan ihmiseen”, sit on katkera sille toiselle kun se ei ollutkaan mitä minä haaveilin :D Hyvin herättää pohtimaan kyllä nää sun tunneavautumiset omiakin fiiliksiä!
  Onneksi nyt iän myötä on tottunut jo noihin ihastumisiin, eikä lähde säntäilemään jokaisen ihanan ihmisen perään, ja on oppinut että niiden ihanien tyyppien kanssa voi olla vaan kaveri, se on paljon helpompaa. Ja jossain vaiheessa sitten ne haavekuvat karisee ja tajuaa että toikin on vaan ihan tavallinen tyyppi. Ja haaveilla on uusi kohde :D

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Bambu: haha I can truly tell that Iceland is THE place to let yourself go to the romantic-mode! Whales! Cute horses! Cute people! Cute EVERYTHING! EVERYWHERE! %D

  Rappunen: Juu siks nää onki “notes to SELF” eli mitkä on fiilikset itellä just nyt, with some irony included ;) Ihanaa, että löytyy niin monenmoisia löövstooreja! Eihän nyt oikeesti oo mitään ainoaa oikeaa tapaa rakastua ja rakastaa, ja hjuva niin! Lööv lööv <3

 6. diih Kirjoittaa:

  Muuten allekirjoitan kaikki, mutta tuo 10??

 7. norpatti Kirjoittaa:

  Nojuu se oli ehkä vähän semmonen et ihan hyvä olla kaksi erillistä ihmistään eikä tehdä ihan kaikkee yhdessä -pointti siinä… Sulosta toki, mutta toisaalta ahdistava ajatus. :)

 8. moderate man Kirjoittaa:

  Vittu mitä degeroitunutta äärivasemmistopaskaa. Jos tietäisin, että joku treffaamani tyty tekee tällaisia sarjakuvia, niin esittäisin unelmapoikaystävää, panisin tytyä kerran, ja sen jälkeen lähettäisin sille tekstarin, että “jätin sulle 20 centtiä pöydälle, sen arvoinen olit, adios”

 9. norpatti Kirjoittaa:

  “Oi kiitos sinä unelmieni poikaystävä! Laitoin sen pinkkiin säästöpossuuni hihihihih! :) <3 EN MALTA ODOTTAA ETTÄ KOHTAAMME JÄLLEEN!!!"

 10. inkubi Kirjoittaa:

  Tuohon erääseen kommenttiin viitaten: lienee sekin jonkin asteen taitolaji muuttaa rakkaudesta kertova sarjis päässään poliittiseksi kannanotoksi. :’D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll