Norpatti on vähän väsynyt

3.09.2015 - 16:31 / norpatti.


syyskuu
syyskuu2
syyskuu3

Mutta eipä siinä. Mitään en kadu, sinkkukesä 2015 oli täynnä rappiota ja romantiikkaa, oikein elämän kesä, kaikkine riemuineen ja romahduksineen, ei kyllä unohdu, ei, jumalauta! :D Ehkä mä julkaisen ne “loput avautumiset” joskus jossain albumissa tms. Tuli sellanen fiilis, etten yksinkertaisesti KEHTAA enää skannata tänne niitä hölmöjä pohdintoja. Tuli kai jonkinlainen yliannostus itelleki. Mutta ISO KIITOS kaikille vertaistuesta tähän saakka! <3

Mun alkukesän ennustus oli, että syyskuussa on “rakastajat” kaikonneet, puhelin on “hiljaa kuin suohauta” (lainatakseni bff:ääni Marjaa) ja rahat on loppu. Ja kas, niinpäs onkin! Oh well. Ei kaisse auta, kuin täysiä vaan kohti uusia haasteita ja pettymyksiä jne ;)

 

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , ,3 vastausta - “Norpatti on vähän väsynyt”

 1. JukkaV Kirjoittaa:

  Hyvä Milla. Juuri noin, ota rennosti, äläkä ylianalysoi elämää tai ihmisiä. Nauti elämästä ja pidä itsestäsi huolta.

 2. Milssomon Kirjoittaa:

  Suosittelen tutustumaan Sinkkublogiin jos ei ole jo tuttu: http://henriikkaronkkonen.blogspot.fi
  Samojen asioiden parissa askarteleva naisimmeinen kirjoittaa mielestäni hienosti sekä suhde- että yksinelosta kovastikaan kaunistelematta.

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Rennosti ottaminen! Siinä vasta tavoitetta kerrakseen.. :) Juuh, oon tota blogia joskus lueskellu.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll