Synzähommia

13.09.2015 - 21:54 / norpatti.
4 vastausta - “Synzähommia”

 1. Sukka Kirjoittaa:

  Hei kuule sun blogi on aivan mahtava ja vaikutat ihanalta persoonalta :D Oon seurannut sun piirtelyjä luoja ties kuinka monta vuotta, olit mulle jopa vähän sellanen idoli ku olin teini, siit lähtien kun ekan kerran löysin netistä tuotoksias joskus vuosia sit :) Osaat kuvata arkisiakin tunnetiloja ja elämää niin koskettavan realistisesti ja rehellisesti, ja ihailen sitä miten hyvin käsittelet vaikeitakin tunteita rohkeen julkisesti ja muodostat ne paperille käsinkosketeltavan hienosti. Ne on todella paljon auttanu mua käsittelee monia omia hankalia murheitani ja tuonu naurunhetkiä synkkiinkin päiviin.
  t. 24v fanityttö joka on silloin tällöin miettinyt kuinka haluaisin jotenkin kiittää sua ja joka nyt pienen hiprakan myötä päätti sen viimein tehdä :D

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Voi apua! KIITOS!! Ihana sinä! <3<3

 3. Hawken Kirjoittaa:

  Paljon onnea!!

  Nimimerkillä: “Se vaari joka kävi kiittämässä kaikista vuosista kun maalasit Leppävaarassa aitaa.”

  :D

 4. Lieru Kirjoittaa:

  Onnea! 32 on ollut ainakin tähän mennessä oikein hyvä ikä ja nyt kun se alkaa itseltä olemaan ohi, mulla on kanssa vahva luotto siihen,että 33 tulee olemaan vielä parempi. Suosittelen vanhenemista lämpimästi!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll