“Mörkön” comeback

25.09.2015 - 18:53 / norpatti.voimautuslista
voimautuslista2

voimautuslista3
voimautuslista4
voimautuslista5
voimautuslista6

——-

lahteminen

lahteminen2

——-

luppoaika
luppoaika2

——-

kuulumiset

kuulumisia2

kuulumisia3

Parasta tällä hetkellä:

daans

Me aletaan koht treenaamaan ESITYKSEEN! Aaa! :D

 

Niin ja siis:

MILLA SAURUS: SOME !

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,4 vastausta - ““Mörkön” comeback”

 1. murmeli Kirjoittaa:

  Milla oot ♥ kaunis ja ihana ihminen, älä anna kenenkään muun ajatella toisin!
  Oon seurannu sun blogia (myös sitä entistä) lähes alusta asti (2008 ainakin) ja oon lukenut jokaikisen postauksen ja oot mulle tavallaan esikuva, ihailen sun piirtotyyliä ja tapaa kertoa asioita. En nyt keksi enempää, mutta halusin vaan kertoa tämän :)

 2. Mummosaatana Kirjoittaa:

  Milla Sauruksen Some-biisi ja video osuvat kyllä niin pahasti ytimeen. Ei tarvitse kuin ikkunasta kattoo ulos, niin siellä se umpisokea some-kansa vaeltaa ja elämä juoksee ohi.
  Tänään kuuntelin pitkästä aikaa Nick Drakea. Mennyt, unohdettu suuruus 60-luvulta. Kun nyt olen seurannut sun tuskailua ihastumisien ja pettymysten kanssa, tuli mieleen Drake ja hänen upea musiikkinsa. Toivon, että Nick Draken musiikki peittelisi sut kuin lämmin villapeite lohduttaviin, lämpimiin, surumielisiinkin ajatuksiin. Surussa ja pettymyksessä ei ole mitään väärää. Ne sattuu, mutta niiden yli selviää ja niin on tarkoituskin. Kyllä sä osaat ja pärjäät :) https://www.youtube.com/watch?v=8kZMVG6N7DE

 3. nappa Kirjoittaa:

  IIH Milla! Mikä video! :D<33 Osaat aina yllättää! :)

 4. saijainkeri Kirjoittaa:

  Aivan jäätävän huikee biisi ja video. Niin spot on.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll