“SYKSYN SÄVEL”

12.10.2015 - 14:56 / norpatti.


Noniin. Vaihteeksi jotain vähän muutakin tänne.

On olemassa kaksi asiaa, joita rakastan hyvin paljon (mutta joista en oo niin paljon hehkutellut täällä, vaan vaahtoan aiheesta yleensä livenä “alan mestoissa” ja ylipäätään kaikille ja aina): Karaoke ja karaokevideot. Ah! Taidetta ylimmillään! Suuri intohimoni! Täydellistä!

Meillä alkoi koulussa taas äänitaidekurssi (joka on lempparikurssini koko koulussa!) ja opettajamme Shinji Kanki antoi mulle tehtäväksi tehdä jotain liittyen syksyn lehtiin.

Tein tällaisen:
https://www.youtube.com/watch?v=X3mb-DfHmDU&feature=youtu.be

Omistettu taiteista suurimmille: Karaokelle ja luonnolle. DIIPPII, eix?

Tulipa tehtyä taas jotain niin tyypillisintä Milla-nykytaidetta, että oksat pois! Tai lehdet. Mutta kivaa oli, jeeeee!

syystaire

Kategoria: häröilyt.
Tagit: , , , , , , ,Yksi vastaus - ““SYKSYN SÄVEL””

  1. Milli Kirjoittaa:

    Äänitaidetta, jossa ei oo ääntä. Hassua, vaikka tietty mun olis itse pitänyt tuottaa se ääni. Yritin sen sijaan monesti säätää kuulokkeita kovemmalle. :)

    Millasauruksen biisit on tosi kovia! Kuuntelin äsken ekaa kertaa!

    Toivottavasti muuten todellisuus ei kiusannut sun mielikuvitusta liikaa. Mun mielestä se on just hyvä noin, tai ainaki toivottavasti löytyy paljon muutakin muovailtavaa! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll