Meanwhile in norpatin pääkoppa

15.10.2015 - 7:16 / norpatti.
3 vastausta - “Meanwhile in norpatin pääkoppa”

  1. Morganeero Kirjoittaa:

    Tää on “Inside Out” niinku Norpatti-versiona.

  2. Ile S Kirjoittaa:

    Pelottava tyyppi tuo todellisuus, se ei ole tullut vielä mun pääkoppaan kuin ajoittain käymään, mutta pelkään että kun alkaa konkreettisesti toteuttaa mielikuvituksensa hartaudella taputtelemia juttuja, se tulee ja nappaa kaikki pois. Mitäs sen jälkeen, hä?

  3. Jäkestä Kirjoittaa:

    Hei mitä kuuluu?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll