Vuosi sitten

30.12.2015 - 23:26 / norpatti.


Tuli vastaan tämmönen vuosi sitten syksyn mittaan väsäilemäni omakuvasarja, kun innostuin vesiväreilystä koulussa. Päätin maalailla tunnetilojani ylös omakuvien muodossa.

Kelasin, että tää syksy on ollu mulle suht vaikee, mutta ehkä toi vuoden takainen oli sit kuitenkin vaikeempi. Ahdisti niimmaan perkeleesti!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Tässä välissä matkustin Islantiin (skannaan parhaillani, vihdoin, sitä päivistä) ja erottiin A:n kaa.

Jatkoin tällaisella toisenlaisella terapia-omakuvasarjalla joskus helmi-maaliskuussa, kun päästin itteni siinä eropöhinöissä tietysti heti ihastumaan (vaikken sitä sillon myöntänytkään kellekään):

12
13
14
15

Noin. Kylläpä sitä onki tullu angstattua, voe voe!

Mut hei UUS VUOSI! Sen on oltava vähintään yhtä eeppinen kuin tän kuluneen! Tuli mm. erottua (olenko maininnut, että oon SINKKU mitä?!?), reissailtua 4ssa maassa, festaroitua koko kesä, otettuu parit tatskat, piirrettyy vitusti, tehtyy musaa, nähtyy mielettömiä keikkoja ja muita esityksiä, näyttelyitä (omiakin parit), julkastuu kirja (Lennart!), tanssittuu, uituu, pyöräiltyy, hevosteltuu… Lisäksi koira kuoli (RIP rakas Veera, kaipaan sitä edelleen joka päivä), tapasin valtavan läjän uusia mahtavia tyyppejä, ja lähennyin jo tuttujen kaa, rakastuin (tai ainakin ihastuin palavasti) kerran jos toisenki ja sit vielä pisteenä iin päälle katkoin luuni!!! Joo morjens. Siinäpä sitä häppeningiä varmaan ihan riittävästi yhdelle vuodelle oliki… :D

Tipattomalla ja vegaanisella tammikuulla (taas) anpasen liikkeelle, vesijuoksen pääni jäädyksiin (ja perseeni irti) ja eheydyn ja toivun ja sit julkasen kirjan ja reissaan ja teen kaikkee kivaa mun rakkaista rakkaiden frendieni kaa ja annan elämän tapahtua!

Nähdään ens vuonna! o/

Kategoria: kuvat.
Tagit: , , , , , , , , , , , ,4 vastausta - “Vuosi sitten”

 1. Puhpallura Kirjoittaa:

  Mitä Veeralle tapahtui? Kai mennyt jotenkin ohi.
  :(

 2. Milli Kirjoittaa:

  Nää vesivärillä tehdyt omakuvat on ihan tosi hienoja! Tosi hienosti onnistut kuvaa fiiliksiä, tuohon ei kuka vain pysty! Tee joskus omakuvanäyttely.

  p.s. Veera jouduttiin lopettamaan kesällä. (Otan osaa Milla)

 3. Kira Josefina Kirjoittaa:

  Siis mun on nyt pakko kommentoida, kun oon miettinyt tätä asiaa jo päiviä. :D Täst tulee tämmönen fanitusoksennus. Tulin lukee sun blogia ja kuvittelin et viime kerrasta ei oo kauheesti aikaa, mut sit olinkin ihan monttu auki, kun luin mitä kaikkea on tapahtunut, apua!
  Anyways, oon saanut jotenkin tosi paljon motivaatiota ja voimaa sun töistä omaan työskentelyyni. Nii et jee, keep up thö good wörk!

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Fanitusyrjö <3<3 Nojoo, elämä ja shit happens once in a while. Hyvä jos motivoi! \o/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll