Yhtäkkiä tammikuussa

22.01.2016 - 15:50 / norpatti.


22.1.16

Sitäpä ei tajuakkaan, kuinka paskana ja sekasin onkaan ollut, ennenkuin yhtäkkiä se kaikki onkin poissa ja osaa/uskaltaa taas antaa ittensä yksinkertaisesti _nauttia elämästä_. En mää tiä miten niin ees kävi! Maagillista! Aissaatana, tästä saattaaki tulla suht hyvä kevät! Selkäkin alkaa olla hetki hetkeltä paree.

+ A U R I N K O !!!! <3

 

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , ,6 vastausta - “Yhtäkkiä tammikuussa”

 1. Hawken Kirjoittaa:

  *peukut* :)

 2. pliiplaa Kirjoittaa:

  Toisin sanoen depressiivisyys on nyt vaihtunut taas väliaikaisesti maniaan. Jos et ole jo itse tajunnut omia oireitasi ja hakeutunut hoitoon niin auta armias sitä päivää kun et saa enää huomiota riittävästi ja romahdat kunnolla.

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Kiitos huolenpidosta. Kyllähän tuota maanisdepressiivisyysdiagnoosia (ja monta muutakin) on tässä tullut pohdiskeltua kuluneen vuoden aikana, mutta toistaiseksi en tunnista itseäni oireista, vaikka sarjakuvistani/muusta taiteestani voikin helposti lukea muuta. Lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa, että aloitin onnettomuuden jälkeen terapian ja se onkin selkeyttänyt ja rauhoittanut päänsisäistä meininkiä. Plus läheisimmät frendit tietää onneksi kertoa, etten oo täys kahjo, vaikka aika lujaa (tai vähemmän lujaa) välillä meneekin.

 4. Jäkestä Kirjoittaa:

  Hienoa, tästä uusi suunta elämään.
  Kivaa kevättä!

 5. Jäkestä Kirjoittaa:

  Muuten “erhe” on koko meidän perheen suosikki ja piristäjä.

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Haha, mahtavaa :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll