Helmiq-qlumisia

11.02.2016 - 17:44 / norpatti.
4 vastausta - “Helmiq-qlumisia”

 1. Loup Kirjoittaa:

  Wautsi tosi hyvä reportaasi !

  Nyt kiinostaa hirveänä tietää milloin on tämän uusi albuumi julkaistaan ?

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Maaliskuun loppuun on kaavailtu Tampere Kuplii -tapahtumaan, mut katotaa ehtiix! 337 sivua!!!

 3. Milli Kirjoittaa:

  Ihanaa, tykkään kuulumisista. Ja tosta kuvasta, jossa halaat itseäsi. Ja ihmisistä uimahallissa. Ja sit oli hassua, että luulin noita sun exiä / säätöjä tossa yhdessä ajatuskuplassa eka hattivateix. :)

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Toi on niin totta toi viimenen. Usein ihmiset tuntuu ottavan suhdeasiat haudanvakavasti. ._. Tai siis vakavasti ne pitääkin ottaa mut… ei LIIAN vakavasti. Niinku esim. etsitään jotain täydellistä ihmistä, jota ei oo olemassakaan. Yksi virhe ja se on moro. Tai sitten ei just suostuta puhumaan jos on jotain mielen päällä ja esitetään et menee hyvin, ja sit jossain vaihees toiselle lentää ihan puskista kauhee paskamyrsky, kun toinen ei jaksa enää esittää.

  Toi on kans tuttua toi ihmisten katselu uimahallissa. Ne on niin nättejä; tekis mieli piirtää. <_<;

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll