norpattia KIINNOSTAA! 8)

11.02.2016 - 18:09 / norpatti.
8 vastausta - “norpattia KIINNOSTAA! 8)”

 1. ely Kirjoittaa:

  Siinä sun Macissa on varmaan Garageband? Se on maceissa vakiona ja sillä pääsee pitkälle.

 2. norpatti Kirjoittaa:

  NIIJOO!!!!

 3. e Kirjoittaa:

  Unohdit PONIT!

 4. norpatti Kirjoittaa:

  VOI EI NII UNOHIN !

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Kiinnostaa: MYÖS PONIT !!!!

 6. Jäkestä Kirjoittaa:

  Kiva kuullu kuulumisiasi. Ja varsinkin hyviä sellaisia.

  Hyvää Espanjan reissua.

  Milla Sauruksen musaa odotellessa..

 7. Vanh. herr. Kirjoittaa:

  Näin sinut aikoinaan Turun kirjamessuilla Kiroilevan siilin ensimmäisen julkaisun jälkeen kirjakaupan standin nurkassa jakamassa nimikirjoituksia. Teos oli jo kotona, joten nimmari jäi saamatta. Nyt telkkarin seurauksena päädyin tälle sivulle. Ja vaikutuin kyllä. Tuota musiikkijuttua en tiennyt. Odotan mielenkiinnolla.
  Jos pidät näyttelyn tai jonkin vastaavan, olisin kiitollinen meilistä.

 8. Anna K Kirjoittaa:

  Jou jöy, sellanen tuli mieleen tuon kuntosalin osalta, että ite väänsin tos joku päivä suht piinallista maalaustehtävää lavasteeksi, ja aloin kuunnella puhelimesta radio-ohjelmia. Se oli yllättävän siistiä, sitähän sivistyi ja sai irti ihan huomaamatta. Et näytölle ignore ja jotain kelpoa luureihin!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll