Kevätqviot

30.03.2016 - 13:40 / norpatti.


Katoamistemppu

avautuminen
avautuminen2

Alkuvuodesta piirretty juttu. Harmittelee edelleen, mut ei voi midist. Jotkut ihmiset vaan menettää. Olin kyllä kieltämättä niin sekasin onnettomuuteni jäljiltä, etten ihmettele, et jengi alkas vältellä. Kun tällanen aadeehoodee-duraselpupu-tyyppinen ratkaisu yhtäkkiä ei saakaan riekkua ja liikkua (ja tanssia!) ja puuhailla entiseen malliin, niin kummasti se energia sit tuli käytettyä ihmissuhdehommien OUVER-ouverthinkkaamiseen (koska ihastuminen on ihan ÄLYTTÖMÄN vahva ja koukuttava tunne ja hankala hallita, varsinki jos on näin saatanan herkkä tapaus ku meigä).

Nyt, kun oon saanu taas alkaa liikuskella enemmän niin kummasti mielikin hiljalleen (vähä) rauhottunu…

Kriteerilista

kriteerit
kriteerit2
kriteerit3

Paluu
lontoostapaluu

Jooga
jooga

Ooh, tein ei-sinkkumilla aiheisen sarjakuvan! Piste mulle!

Anonymous Mask

naamio

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , ,7 vastausta - “Kevätqviot”

 1. Sami Hietamäki Kirjoittaa:

  Tykkään :)

 2. Itkis Kirjoittaa:

  Määki haluan tommosen miehen tai naisen! :)

 3. Kiti Kirjoittaa:

  Nää oli huippuja taas! Ootan kovasti uutta albumia.

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin

 4. Sipoo Kirjoittaa:

  Juomista vastaan kannattaa taistella tosissaan. Sillä rajalla on ihan ok elää ja joskus välttämätöntä, mutta rajalta lähetään usein nopeasti syrjään.

 5. Minna Kirjoittaa:

  Moikka! En löytänyt mistään sähköpostiosoitettasi, joten laitan tän nyt tähän kommenttikenttään, varmaan tavoittaa sut tätä kautta. En tiedä oletko jo tietoinen, mutta Rajat kiinni -idiootit Facebookissa ovat tehneet siilikuvastasi oman version ja suunnittelevat jotain omien tarrojen tekemistä siitä. Tekijänoikeuksia kunnioittamatta. >:( https://m.facebook.com/photo.php?fbid=237040906649540&id=100010308962668&set=gm.1523487704624703&source=48

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Joo huomattu on. :(

 7. Klaava Kirjoittaa:

  Kriteerilista oli kiva lukea, koska kuvat oli ilmeikkäitä, pidän tosi paljon tosta reunojen viivoituksesta ja omat toiveeni on samansuuntaisia. :) En ehkä ite odota kumppanilta kovasti taiteellisuutta tai samaa ruokavaliota kuin itellä on, mutta noita muita asioita kyllä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll