EVO 10VEE!!!!

8.11.2016 - 17:27 / norpatti.


Havahduin tajuamaan, että kyllä! Tänään on tosiaankin se päivä, kun 23 veenä angstisena graafikko-opiskelijana aloitin sarjakuvabloggaamisen vuodatus.netissä!!!
Pitänee sukeltaa ihan kunnolla arkistojen syövereihin ja tehdä jonkinlainen muistelo, että MITÄ KAIKKEA älytöntä täs onkaa ehtiny elämäs tapahtua…

evo10v

Mutta mietin sellasta, että josko siellä teittien lukijoiden joukossa on sellasia, jotka on seurailleet mun evoiluja jo aikojen alusta niin PALJASTAKAA ITSENNE ja kertokaa, mikä on jäänyt parhaiten mieleen tai millaisia juttuja ootte jääneet kaipailemaan, mikä on tehnyt jonkinlaisen vaikutuksen tai kertokaa oikeastaan mitä vaan mietteitä! KIINNOSTAA! Ja KIITOS kun ootte stalkkailleet. <3<3

Puuh. Melekomoista.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: , ,19 vastausta - “EVO 10VEE!!!!”

 1. Jumpe Kirjoittaa:

  Anteeksi, mutta tässä menee nyt hetki sulatella, että oon lukenu tätä blogia alusta asti ja siitä on jo KYMMENEN VUOTTA! Mutta enhän minä ole vanhentunut päivääkään! KÄÄK!

 2. Sennikaani Kirjoittaa:

  Minä oon kans lukenu jos en ihan alusta ni hyvin aikaisista päivistä alkaen!

 3. Jonna Kirjoittaa:

  Hep! Täällä on yks tyyppi kans, joka on seurannu sua ihan alusta. Päällimmäisenä on ehottomasti jääny mieleen sun mieletön energia ja valoisuus :)ja tietysti sekin, kun ajattelen aikalailla samalla tavalla kuin sinä asioista ja ilmiöistä. Tykkäsin paljon siitä 50 tarinaa minusta- sarjasta. Siihen toivoisin jatkoa kovasti :) ja hengellinen tyyny!!

 4. Petteri Kirjoittaa:

  Alusta asti tietysti!

  Välittömyys on parasta. Vaikeat aiheet. Toni Tirri.

  Mistä niitä poikaystäviä oikein tupsahtelee!

  Samaistun, ihastun, tykkään :)

 5. Venla.s-89 Kirjoittaa:

  En nyt tarkkaa aikaa osaa sanoa kauanko oon seurannu mutta kauan kuitenkin. Ite kaipaan noita alkuaikojen värikkäitä sarjakuvia, nykyään paljon luonnoksia ja mustavalkosuutta.

  Onnea blogille ja tsemppiä jatkoon! :)

 6. Simba Kirjoittaa:

  Minäkin olen lukenut sarjakuvablogia jo vuosia, ja voin tosiaan kompata että värikkäitä sarjakuvia oli tuolloin erityisen mukava lukea :) Pidemmät tarinamuotoiset postaukset myös kaikista kivoimpia! (Enemmän luettavaa, hehe)

 7. Melina Kirjoittaa:

  Täällä ollaan kans oltu alusta asti mukana! Sarjakuvistasi on saanut niiiin paljon vertaistukea omiin elämäntilanteisiin. =)

 8. Reeta Kirjoittaa:

  Seurannut alusta asti. Parhaiten jäänyt mieleen Hengellinen Tyyny! :-D

  Olen tykännyt kantaaottavista ja poliittisista pohdiskeluista, matkakertomuksista, eläinjutuista ja siitä “50 asiaa minusta”-jutusta. Vähiten näistä viime vuosien ihmissuhdeväännöistä, jotka tuntuvat toistavan itseään ja joiden vuoksi blogin lukeminen on viime aikoina jäänytkin.

  Tykkäsin valtavasti siitä alkuaikojen energisestä menosta, kantaaottavuudesta ja arjen hassujen tilanteiden kuvailusta. Viime vuosina blogi on pyörinyt oikeastaan vain ihmissuhdesotkujen ympärillä ja vaikka ne varmaan ovat mielenkiintoisia, kun niitä elää läpi, niin lukijan näkökulmasta ne ovat nopeasti tylsiä ja samoja asioita jankkaavia juttuja. Jotenkin koko blogin tunnelma on ollut paljon surullisempi viime vuosina. :-( Toivottavasti sulla ei kuitenkaan oikeasti mene yhtä huonosti kuin alter egollasi. <3

  Kiitos kun olen saanut seurailla ja tsemppiä seuraavalle kymmenelle vuodelle! :-)

 9. Lennu Kirjoittaa:

  Alusta saakka oon seuraillut! Muistan vielä tuon ajan ku olit opiskelijana ja painit 23-vuotiaan ihmisen ongelmien kanssa :D

  Päällimmäisenä mielessä välittömyys ja avoimuus, ja tarkka analyysi susta itsestä.

  Veera, Hengellinen Tyyny, reissusarjikset (itsellä myös haaveena päästä Islantiin), sukelluskouluhommat, 50 tarinaa minusta… Voi jummi, tää sun sarjisblogi on tuonu mielettömästi iloa mun elämään ja näkökulmia käsitellä vaikeitakin aiheita :) Oon myötäelänyt tätä kaikkea vahvasti, itkenyt ja nauranut. Kiitos!

 10. Kira Kirjoittaa:

  Linnan juhliin valmistautuminen!

 11. Petra Kirjoittaa:

  Löysin sinu blogin kun olit ehtiny tehdä muutamia merkintöjä. En ollu ennen törmänny mihinkään niin hyvin ja avoimesti kuvailevaan sarjakuvaan, joka ihanasti ilmensi erilaisia tunteita ja ihmissuhteita. Oon toiminu nämä vuodet ihan tämmösenä hiljaisena stalkkerina, joka välillä oman elämän mylläköiden viedessä on unohtanut seurata. Sitä suuremmalla syyllä oli aina lohduttavaa palata johonkin tuttuun ja saada lukea kerralla paljon merkintöjä. Onkin jännä miten sinu sarjakuvat ja sinä näiden sarjakuvien kautta olet tavallaan hyvin tuttu, vaikken tietenkään oikeasti tunne sinua.

  Tajusin myös muutama vuosi sitten ite olevani samanikäinen kun sinä alottaessasi, niin päätin silloin lukea uudestaan vanhempia merkintöjäsi. Ja kylhän niistä sai eri tavalla kiinni, luki tai aisti eri tavalla niistä erilaisia tunteita. Olit niitä sitten tarkoittanut tai et. Mulle on jäänyt mieleen ( tarinaa minusta merkinnät, erilaiset eläimet sekä pohdiskelevammat ja tunteellisemmat mustavalkoiset merkinnät.

  Jotenkin samaistuin alusta asti sinu merkintöihin myös sitä kautta, että niiden välityksellä paljastuu vaan osia itsestä. Mua harmittikin suuresti alkuaikoina miksei kaikki tajunnu sitä, ettei kukaan voi tyhjentyä täysin siihen mitä tai miten piirtää. Muistan myös jonkun sun hahmomaalausproggiksen jota seurasin blogin kautta. Asuin sillon kans Helsingissä ja satuin näkemään sut tosi monesti Sörnäisissä oottelemassa bussia tai pyöräilemässä.

  Sinu blogi on siis tavallaan toiminu mun varhaisen aikuiselämän tukirankana, johon on saanu syventyä miettimään omaa elämää säännöllisesti. Tykkäsin myös sun videoblogeilusta! Toivonkin ettet ihan hylkää tätä sarjakuvablogissa julkaisemista, mutta tietenki teet päätökses fiiliksen ja sisällön mukaan. 112 osumaa oli myös ihana, myrskyisä ja tunteikas, kiitos siitäkin. Jos pitäis jotain kritiikkiä äkkiä miettiä, niin ei tuu kyllä mieleen merkintöjä mistä en ois pitäny. Kiitos ja anteeksi vuosien pidätelty vuodatus!

 12. Hanna Kirjoittaa:

  No minä seurailin alussa. Sitten en välissä taas seuraillutkaan. Nyt taas tuli lueksittua.

 13. SZ Kirjoittaa:

  Tutustuin itse blogeihin (sekä sarjis- että muihin) alkuvuonna 2007 ja viimeistään silloin taisin törmätä Kiroilevaan Siiliinkin. Sitä kautta viimeistään löysin tieni originaali-EVOon. Sillä tiellä tässä vielä ollaan eli melkein alusta asti olen seuraillut EVOa.

  En osaa sanoa suoraan mikä tässä blogissa erityisesti viehättää. Tietenkin auttaa se blogi on ollut aktiivinen nämä kaikki vuodet. Olihan minulla monia muitakin sarjisblogeja joita seurasin, mutta kaikki ovat järjestään lopettaneet tai ainakin epäaktiivisia. Kivempi seurata aktiivista blogia… :)
  Toki se ei ole ainoa syy seurata tätä, toinen syy jonka osaan eritellä on se, että blogissa on ollut kautta vuosien varsin erityyppisiä ja -tyylisiä päivityksiä, mutta kaikissa päivityksissä on aina jokin itu, ei ole pelkkiä satunnaisia doodlauksia. Tai on niitäkin saattanut olla, mutta kovin vähemmistö. Eli tässä blogissa on oikeasti sisältöä.

 14. Anni Kirjoittaa:

  Olen seurannut sun blogia lähes alusta lähtien! Eli oon itse ollu 13-vuotias pikku seiskaluokkalainen :) Just sen ikäsenä, 13-16-vuotiaana seurailin paljonkin eri sarjisblogeja, nykyään vaan sun! Tässä on aina ollu sitä jotakin, miten sen nyt sanois- omanlaisensa tapa katsoa maailmaa. Vetosi muhun jo sillon 13veenä ja vielä nykyäänkin, 23-vuotiaana. Mun elämä on kans muuttunu mielettömästi. Mut sun blogi on siinä pysynyt. <3

 15. joonasn Kirjoittaa:

  Seurannut alusta asti, parhaiten jäänyt mieleen rehellisyys, avoimuus, \50 asiaa minusta\. Kemin Sarjispäivät.

 16. Leviathan Kirjoittaa:

  Niin, kymmenen vuotta sitten.. Klikkasin auki blogisivun “En vaan osaa”.
  Joka viikko siitä lähtien olen klikannut tuttua blogia, katsoen nuoren ihmisen kehittymistä itsenäiseksi, omalla tekemisellään ja intohimollaan itseään toteuttavaksi henkilöksi.

  Tajuttuani ajan kulumisen ja sen aikana tapahtunen niin sinulle kuin itsellenikin tunsin silmäkulmassani jotain, joka valui hiljaa poskeani myöden alaspäin.

  Kyynel oli osoitus ilosta joka johtui saavutuksistasi mutta myöskin vääjäämättömästä ajan kulumisesta, ajan joka ei säästä viisaintakaan.
  Kumpa me kaikki osaisimme elää tavallasi, täydellä teholla, jotta voisimme muisteloissamme palata menneisyyteen, joka täyttää niitä hetkiä jolloin elämän kulku on verkkaisempaa.

  Uusi kymmenvuosikausi alkaa.
  Täyä se samalla tavalla. Minäkin yritän.

  Elämää,

  Leviathan

 17. Kuikka Kirjoittaa:

  Parhaiten mieleeni on jäänyt se, kun olitte menossa Jussin kanssa Ähtäriin ja toinen teistä kysyi miten kärpt liikkuu? Ja toinen vastasi että ne LUIKERTAA! <3<3<3<3

  Useita vuosia olen sarjisblogiasi lukenut väliin enemmn, väliin vähemmän. Ja aina eniten tulee mieleen se onnen tunne mikä kärppien luikertamisesta keskustelussa oli piirrettynä. Se osui ja ilostuttaa vielä, kävin itsekin niitä kärppiä katsomassa (:

 18. Sonja Kirjoittaa:

  Muistan kun löysin blogisi teininä, ja juutuin lukemaan sitä tuntikausiksi! Nautin valtavasti piirtotyylistäsi, hauskoista tarinoista sekä mietteistäsi. Ajatuksesi olivat todella samaistuttavia ja siitä oli valtavasti tukea, kun kirjoitit ja piirsit tavallaan myös minun ajatuksiani paperille.

  Parhaiten sarjiksista on jäänyt mieleen 50 tarinaa minusta -sarja ja näistä se tarina ukkosesta, joka nauratti minua silloin aivan mahottomasti! :D Kiitos että piirrät, Milla. <3

 19. Neal Kirjoittaa:

  En kyllä tän enempää itseäni paljasta, mutta oon melkein alusta lähtien ollu messissä – hiljaisena stalkkaajana. Vuodatuksesta lähtien 😊

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll