LÄSSYNVITUNLÄÄ

10.11.2016 - 17:49 / norpatti.


heidijasande
heidijasande2
heidijasande3
heidijasande4
sloorp

rbk
rbk2
rbk3

Nää on ihan saatanan kovia! Jotain julkasuu ootellessa linkkailen heti.

Mut hei Sandel ja kumpp. on toinenki bändi, nimittäin HYVÄ HERRA & SYVÄNMEREN SUKELTAJAT (<– Saurus-niminen biisi, mun lemppari, ylläri ;)) joka on kans _huippu_ ja siis nää nuorisolaiset on oikeesti ihan VITUN PRO! Sain kunnian plänää heille tämmöttisen logon kans:

darkkilogo

Chekiti check äfbeestä kans.

Noni mainostauko seis ja takas avautumiseen!

Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että varjopuoliakin löytyy…

paniikki
paniikki2
paniikki3

Oon puhunu tästä julkisestikin haastiksissa (ja tietty myös terapiassa) yms niin uskallan kyllä täälläkin kertoa, että oon ollu aiemmissa suhteissani aika perkeleen sekasin ja epävarmuuspäissäni ja pahassa olossani en-niin-kiva puolisko. Mustasukkasuutta ja omistushalua, joka on menny ihan överiksi, enkä oo osannu hillitä tai käsitellä niitä juttuja juurikaan, saati pystyny keskustelemaan. Nyt ois vähä niinq tarkotuksena olla vähän kivempi ja aikusempi ja rehellisempi kaikin puolin. Jos sitä olis esim. oppinu jotain!!! o__O

morko2

morko

Noniin se mörköilystä. Bäk tu dah lässynlää:
vaimomazkuu

…..

vuoristorata
vuoristorata2
vuoristorata3

Kategoria: häröilyt, sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , , , ,9 vastausta - “LÄSSYNVITUNLÄÄ”

 1. Sanna Kirjoittaa:

  Voi miten tämä on kuin just mun elämästä!!! Olet ihana! <3

 2. petra Kirjoittaa:

  kiitos että olet, teet ja jaat! annat aiheita samaistua ja helpottaa kun tietää ettei pelkästään oma pää oo hurjin tunnevuoristorata. oot lovee

  :)

 3. Nakki Kirjoittaa:

  (kokemuksen rintaäänellä)
  Kyllä sä opit itsevarmemmaksi!
  (piipittää)
  Ja se on vaikeaa… mut hei, tsemppiä, ja kiva nähdä et oot kuntoutunut hyvin! Kaikkee ihanaa ja ällösöpöö kaaoksen keskelle :)

 4. sus Kirjoittaa:

  On se vittu hienoa kun vittu osaa vitun sanoa joka vitun paikkaan.

  Luulisi sana-alan ihmisenä tajuavan että kirosanoista lähtee teho kun niitä tungetaan joka väliin? Vai johtuuko tämä kenties siitä 10vee nuoremmasta (onnea parisuhteesta(-seen)) poikaystävästä?

  Olet kiroillut ennenkin mut tää on jo mautonta…

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Kiinnitin huomiota samaan, kun lueskelein tätä. Varmaan tarttunu Santerilta joo tai joltain muulta kenen kaa tässä hengaillut, omaksun superhelposti kanssaeläjien tavan puhua, mikä lie laumavietti. En ite pidä kiroilua mitenkään korviin/silmiin särähtävänä, vaan vain tapana puhua. Toki jos nyt ihan kersoille käy kouluissa höpäjämässä, niin vähän varoo. Mutta sori, ei ollut tarkoitus tahallaan ärsytellä :) Totta tuokin, että voisin koittaa vähän varioida kieltä sarjiksissa, vaikka onkin tämmöstä päiväkirjasuoltamista pääosin.

 6. Sus' Kirjoittaa:

  Niitä ei sanota turhaan kiro- eli voimasanoiksi. Jos niitä käytetään harkitusti niin niissä on voimaa, sopivaan paikkaa päräytetty perkele esim ja varsinkin ulkomailla herättä pelkoa ja kunnioitusta=) särähtää todellakin kuulijan korvaan ja saa aikaan efektin että nyt tuo on tosissaan. Vähän niinkuin huutaisit sutta ja kun susi tulee kukaan ei usko eli kun kokoajan on se vituperkelesaatanahelvetti puheenpartena siitä häviää se voima.
  Mielestäni vitun hokeminen osoittaa kielellistä köyhyyttä, varsinkin kun se kirjoitetaan, siitä menee maku. Sitäpaitsi vittu tarkoitti joskus kauan sitten naisen, joka on synnyttänyt useamman lapsen, pillua eli vaginaa. Tämän kun tiedostaa niin noon tulee mietittyä ehkä mitä hokee….
  Ja juu, teinien kanssa kun pyörii niin tuollaiset tarttuu, tuttu juttu. ainak kun huomaan näin käyneen, alan hokea vitun sijasta Voi videolaitteiston haittaohjelman päivitys tms jotain pitkää mikä alkaa voi vi… eikä sitä kauan jaksa hokea. Toinen mikä toimii perkeleen hokemiseen on Voi persoonallishäiriytyneisyyteni, menee kieli solmuun jo kirjoittaessa;D
  Luovaa vuotta 2017!!

 7. norpatti Kirjoittaa:

  Videolaitteiston haittaohjelman päivitys! :DD Täytyy ehdottaa Siilille… ;)

 8. Mikke Kirjoittaa:

  Olisi hienoa, jos joskus jaksaisit piirtää lisää noista parisuhteen ongelmista ja sudenkuopista. Ei siis välttämättä mitenkään tämänhetkiseen parisuhteeseen liittyen, vaan ihan yleisesti.

  Tämä päivitys nimittäin osui ja upposi etenkin tuon manipulaation osalta. Täällä taistellaan samojen ongelmien kanssa ja ei se aina helppoa ole kummallekaan. :/ Positiivista on, että molemmat tunnistavat ongelman ja aktiivisesti siihen koitetaan puuttua.

  Olikin mukava huomata, että olit piirtänyt aiheesta, johon on tällä hetkellä erittäin helppo samaistua.

 9. norpatti Kirjoittaa:

  Juu voisin kyllä piirtää läheisriippuvuudesta ja mustasukkaisuudesta jne enemmänkin. Hmm mulla olikin yks pöytälaatikossa, pitääpä kaivaa. Kiitti palautteesta! <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll