Muusa

6.03.2017 - 23:50 / norpatti.


sinkkupiirto

sinkkupiirto2

sinkkupiirto3
Tää on viime syksyltä… Tosiaan mullahan olis skannausta odottamassa vielä valtava läjä sarjiksia, joita piirsin ulos itsestäni vielä 112 jälkeenkin, mutta en oikein tiedä, mitä kautta niitä lähtis julkaisemaan. Käsittelevät pääosin siis n. puolen vuoden sahaamistani hra Basistin (ja reissuillaan olevan hra Linnun) kanssa, jo(i)sta ei siis sitten lopulta mitään isompaa tullut (paitsi ihan hienoja sarjakuvia)…

AINIIN! 112 osumaa on ehdolla SARJISFINLANDIAKSI!!!! Oon siitä ihan ÄLYTTÖMÄN otettu! En ois jotenki ikinä uskonu, et se kaikessa suttuisuudessaan ja sekavuudessaan pääsis ehdolle tohon kisaan! Niisk :´)

Mutta palatakseni angstiin. Mä kelasin, että vaikka nyt oonkin taas parisuhteessa, en halua jättää piirtämättä senkään varjopuolia. Sande on parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut, mutta ei meilläkään aina mitään täydellisyyttä oo…

musariita

musariita2

musariita3

Huusin siis meiän biisiin, jota nauhoteltiin. Ehkä jopa julkaistaan se joskus! Onneks ollaan hiljalleen opittu täs 7 kk:n aikana riitelemään jo aika hyvin. Plus Sande on kiukutteluillaan inspiroinu mua piirtään pitkästä aikaa SIILEJÄ! Tässä esimerkki, miten toi tilanne päätyi Ks-stripiksi. Heh hee, kunnon muusa. Kävin Bassoradiossakin kertoilemassa aiheesta tässä taannoin.

olikokivaa
Ja kyllä, luitte oikein, oon tosiaankin aloittamassa terapian!

terapia1

terapia2

terapia3

terapia4

Ja sitten tämmöstäki:

muutto

sandecroquis
sandecroquis2

Ja paitsi tosiaankin piirtohommiin, toi poika on inspiroinu mua myös kirjottamaan biisien sanoituksia ja jopa RUNOJA, joita oon käyny mm. open miceissäkin vähän laususkelemassa. Tässä esimerkiksi mun PUUMA-runo, jonka kirjoitin alkusyksystä:

PUUMA

uu beibe mä käyn niin puumana suhun
kiinnitän sut puumaliimalla muhun
ja vien sut Puumalaan
mun puuma-majaan
ja sulle siellä puumat päiväkahvit keitän
puumankynsilläin raavin ja turkillain peitän

meizi on niinku puuminta hottii
vien sut mun luolaan, päästän mun kottiin
sulle kehrään, sua otsallain pusken
hellästi pehmeillä taskuillain kosken
ja sit otan sult posk – [KRÖH KHM ÖHRHM yskimistä tähän]

ei oo kiirettä hani, en oo bisi
vierelläs uinun, uinun kuin lemmikkisi
sua metsästän, leikin ja kaatelen
kaulavaltimoon puren ja raatelen

tuon sut puuhaamaan
mun puumamaahan
syön sut mun puuma-mahaan

saat tätä puumaa halaa
ja vannon et palaat
mun luolaan, mun pesään
viettään pitkää puumaa kesää

sut tuoksullain huumaan
ja vilautan mun uumaa (uu mama!)
ÄLÄ PAKENE PUUMAA

—–

Ehhehee. Noniin ja koska toi ei vielä läheskään ollu tarpeeksi noloa, päätin ladata nettiin ekaa kertaa mun 2 sointua ja beibi -biisivedon. 2 sointua ja beibi on siis sellanen mun rosoinen nainen + kitara -yhdistelmä, jona oon käynyt muistaakseni jo v. 2008 alkaen esittämässä erinäisissä tapahtumissa ja open miceissä covereita ja joitakin omiakin biisejä. Juttu perustuu siis siihen, et biiseissä on aina 2 sointua. TÄÄLLÄ nyt siis tämmönen uusin Juno-cover, jonka sanat tossa yhtenä aamuna rustasin pikaisesti rakkauspäissäni. Aah jeah feel the kämäisyys!

JA SITTEN VIELÄ PISTEENÄ IIN PÄÄLLE (tilanne vaatii taas capslockia):

biisi

NUORIKKO PÄÄS PERKELE YLLÄTTÄMÄÄN JA TEKI TÄLLASEN MAAILMANKAIKKEUDEN SÖPÖIMMÄN BIISIN !!!!! EN PYSTY KESTÄMÄÄN TÄLLASTA!!! Mä luulin ihan oikeesti, ettei tällasta tapahdu ku jossain elokuvissa?! Hyöörrghh yrjöttää ku ollaan niin ällöttävän ihania.

Muistakaa ihmiset, kun ootte ihan paskana ja elämän ja sydänsurujenne ja kaiken shaissen murjomina jossain nurkissanne itkemässä, että kyllä se rypeminen vaan kandee, koska sit ku käy jotain tällasta superihanaa yhtäkkiä niin kyllä kuulkaa tuntuu HY_VÄL_TÄ. <3

pusss

Kategoria: häröilyt, kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , , , ,5 vastausta - “Muusa”

 1. Keiju Kirjoittaa:

  Heipsan Milla. Minä olen se hassu tyttö, joka on lukenut blogiasi alusta saakka (kiroileva siili ei uponnut, mutta sinun sarjispäiväkirja kyllä). Santeri varmaan kertoikin, että yhdistin meillä silloin täkköin työskennelleen Santerin sinun Santeriksi blogisi vuoksi – lähinnä bändin nimen jne takia. Uskon, että Santeri oli hämmentynein ikinä, kun äkillisen ahaa-ilmiön jälkeen kiljaisin, että “Ei oo totta, sinoot Milla Paloniemen mies!”. Halusin vain kertoa, että samaistun kovasti blogiisi – kuinka epävarma voi kolmekymppinen ihminen olla ja tuhota tahtomattaan aina kaiken, mitä ei haluaisi. Jokaisessa meistä asuu se tietynlainen mörkö, joka joskus ottaa liikaakin valtaa. Vaikka kuinka paljon yrittää, sitä vähemmän tuntuu onnistuvan. Itsekin pilaan aina kaiken, tai siltä tuntuu. Viimeksi sain kuulla olevani liian nollasta sataan-ihminen. Joko ahdistelen tai olen niin iloinen, että haluan hyppiä, kiljua ja halata kaikkia ihmisiä, koska elämä on parasta! Seuraavana päivänä mietin, että mitähän ne kaikki taas miettii, kun olin sellainen… Ja märehdin asiaa päiviä.

  Pidä Milla Santeri. Vaiikkei kukaan sinulle tuo mielenrauhaa lopullisesti, niin pieni tasapainotus ei tee pahaa sekään. Olisi hauska tavata sinut, koska uskoisin pitäväni sinusta. Olet sympaattisella tavalla täysin sekaisin. Tässä on toinen, vaikka töissä oöen oppinut pitämään tasapainoa jotenkin.

  Kevättä odotellen (ja terveisiä Santerille – ihanaa, että se muutti sinne ainun luo vinoon taloon, kuten kertoi..) ja myös parempaa mieltä etsiskellen…

  Keiju

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Hahaa moi Keiju! Joo Sandels kertoi et olit tunnistanu sen täältä! :D Ihanaa kuulla, et tää on tarjonnu samaistumispintaa! Toivottavasti törmätään joskus ja ihanaa kevättä sullekkii, kiitos ku kommasit <3

 3. Marj Kirjoittaa:

  vattuun terapiat. Juo nai ja elä!

 4. Tupuna Kirjoittaa:

  Aivan ihana biisi! Tippa tuli linssiin teidän puolesta, miten ihanan onnellisia olette. Enkä mä edes tunne teitä :)

  Olisit lempeämpi itseäsi kohtaan, irvistän aina kun luen sarjista, jossa morkkaat itseäsi (tyhmä, horo, paska tyttöystävä jne.). Olen niin toinen ääripää verrattuna sinuun ja voin kertoa että ei elämä ole helppoa näinkään kun tunne-elämä on pelkkää ________________________________________________

 5. Tiina Kirjoittaa:

  Jotenkin hauskaa, mulla on samanniminen poikaystävä, aika tuore suhde ja oon käyny täsmälleen samoja keloja läpi. Sekään ei oo mikään maailman helpoin ihminen, enkä oo todellakaan minäkään. Pääsen toivottavasti syksyllä terapiaan, mulla on koulukiusaamistaustan takia aika samanlaisia ongelmia ko sulla ja tietysti ne vaikuttaa parisuhteeseen, on vaikuttanu jo aiempiinkin. Tsemii!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll